VEN - 590 -izrada novih modela

Forum namjenjen isključivo proizvođačima brodica, te opreme za brodice.

Moderator/ica: riberer

Pravila foruma
U ovom forumu nove teme mogu otvarati SAMO PROIZVOĐAČI BRODICA (i /ili opreme za brodice), dakle poduzeća registrirana za njihovu proizvodanju.
> DA BI SE OTVORILA NOVA TEMA, POTREBNO JE ISHODOVATI SUGLASNOST ADMINISTRATORA FORUMA O UVJETIMA NJEZINOG OTVARANJA<

Re: VEN - 590 -izrada novih modela

PostPostao/la teo_ribar » 09. 01. 2012. (19:16)

ovako po ovih par slika.......barka izgleda sasvim solidno.......ali me dvi stvari fanj bodu u oči

a to je ko ča je lando rekal - previsoka natkabina i po meni nekako za ovu barku previsoka ova ograda (znan da to sve ovisi o željama kupaca, ali evo moje subjektivno mišljenje).....i nadan se da će neka od sljedeći izaći malo šesnija od ove
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la tonchix » 09. 01. 2012. (19:16)

moga se spustit pod ispod nadkabine pa je napravit nizu,ali se gubi ravan dio kokpita ali imat i tu varijantu u ponudi pa kome se sta svida neka naruci.
tonchix
Korisnik baniran

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: damor 300 i od sutra novi brod

PostPostao/la Ven » 09. 01. 2012. (19:47)

Evo mene opet ,

drago mi je čut mišljenje i tebe Lando i tebe Teo a i ostalih ,i kritika je koji put potribna da čovika osvijesti.

Ja sam napravija simulaciju u kartonu i pari mi se da je skroz dobro , a može bit i da nisam objektivan ,zato

amo pričekat koji dan prozore pa ču stavit kapu , e onda čemo vidit di smo , još uvik se možemo igrat sa visinom.

VEN
"VEN" MARINA
Smiljanićeva 2, Split
Tel.: 098/ 365 163
E - mail: vnevesca@inet.hr
Ven
Djelatnik u sektoru nautike

PostPostao/la brodić » 09. 01. 2012. (19:52)

Ja čekan prozore pa ću i ja reć koju
brodić
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: gliser 4m, Patrol 690 by Antares yamaha 150

PostPostao/la zorica » 09. 01. 2012. (20:39)

Neće to božji prozori ušestit. Daj bože da nisan u pravu.
zorica
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: quicksilver 500 fish,merc 60 efi

PostPostao/la domorodic » 09. 01. 2012. (21:08)

pozdrav društvo ja sam novi aktivno na forumu dosadilo mi samo čitat
prijatelj mi je uplatio novi ven 590 kaže da će ga morat čekat do 5-og
miseca.
samo me zanima zašto novi ven sa pentom nekako visoko iznad vode pa se automatski više ljulja
nego stara dalmatinka :?:
domorodic
New Entry

Tip plovila: dalmatinka

PostPostao/la tg-boy » 09. 01. 2012. (22:51)

ma definitivno je visoka - ali dok san ima vena590 uvik mi je falilo to malo visine ... ako je reka ven da se mor spuštat 25cm onda ok --- uzmimo da je ovo maximum pa ko voli niže ........
u svakom slučaju univerzalnost proizvoda :thumbup:

ograda isto tako meni paše visoka - a da me sad čuju brača ilakovi oni bi rekli da je brod s ogradon govno----- doduše oni plove sa 4 tone teškin galebima i imaju 165cm i nisko težište , a ja ljuljan 150kg na dva metra pa mi se manta kad se ispravin a kamoli kad valja - tako da ograda iako estetski možda ne - funkcionalno da i naći če kupca :D
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
tg-boy
Old Senior Member

Tip plovila: galeb, volvo md11c

PostPostao/la primorac » 09. 01. 2012. (22:56)

U...

Papamobil...
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
primorac
Old Senior Member

Tip plovila: Kvarnerplastika Raša "UČKA"

PostPostao/la Marinac_1 » 10. 01. 2012. (02:31)

.....evo da se i ja javim....mjesecima :silent: a sad više ne ide......ko je ovo pratia od početka znate da je ova Zorica sa fotki za priku Slovenca (naš čovik al otiša ne fine brega u Čatež) i da je tribala zaplovit po dogovoru još u 7misec prošle godine ali nekako se to odužilo ....meštar je radia... pa zbrojite sami... a dok konačno ne zaplovi skoro ode cila godina...ona oprema je već debelu prašinu nakupila... al sad će na zahtjev Zora uskoro vani pa kakva bude....no o rokovima sada neću....slike sam obeća svima vama ali nažalost osim ovih koje je Ven stavia sa ogradom i spojlerom nisam ima šta stavit...nikakvih novitadi se nije desilo osim onog što ste već mogli vidjeti prije ili na sajmu u Biogradu...i čekamo i dalje....

ponukalo me javljanje na temu natkabine....ograda je rađena po našem zahtijevu i modelu i nije visoka, 40cm u cijeloj osnovi, naprijed veća 8cm i stavrno je fino legla na Zoricu i dala joj posebnu liniju (na ovim slikama stvarno dijeluje veće...)...tu smo se svi složili zato momku od iNOXA čista "5".... šta se tiče visine natkabine tu je i nama prilikom prezentacije modela Zorice rečeno da će se model natkabine moči rezati na određenu visinu te da ovakva kakva je ima stajaću visinu od 2m, dogovorena je visina 185cm, shvatio sam dakle da će se kidati gornji dio 15cm i da na to ide kapa o kojoj se toliko priča radi estetike....no kad je natkabina legla gore nema se šta kidati....na stranama je sada visina čista (kad se stavi obloga krova) 180cm po sredini nešto veća do 190cm....dakle na svih ovih 25cm koji se spominje nemojte računati jer nevidim ko će tu stati na 150cm čistoga.....i ja sam "picajzla" i estetika mi je na prvom mjestu ali ovdje nije bilo kompromisa a da se ubije malo taj kako ga svi vole zvati "PAPAmobil" prika je ne štedeći odlučio staviti Al prozore, naprijed dva komada, bočne klizne na natkabinu, na kabini klizne također i u kokpitu Al vrata sa kojima se također moralo improvizirati da prate liniju, što je Igor iz Zadra i odradio i evo do kraja tjedna se čeka montaža pa će se i to vidjeti....svi se nadamo da će to ispasti OK i kad dođe "kapa" da će onda vizualno sve skupa izgledati fino i lijepo onako kako ovom modelu broda i dolikuje...u svakom slučaju i na kraju priče ovaj model Zore plovit će uzdignute glave i sa HR zastavom!!

Pozdrav svima i čujemo se
Pixma centar
Andrije Hebranga 10, 21220 Trogir
Tel:/Fax: 021/884-166
e-mail: info@pixma-centar.com

>apartmani<
>Plovilo SeaLife 535<
Marinac_1

Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la josme » 10. 01. 2012. (16:53)

A meni fali samo malo širine i dubine trupa...pa bi sve sjelo na mjesto... :D
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la beba » 12. 01. 2012. (13:44)

venzor je napisao/la:evo pogled na provu

ko vam radi ogradu i koliko kunica :D
beba
Senior Member

Tip plovila: maestral 710,marušić 580

PostPostao/la krešo » 17. 01. 2012. (14:41)

Marinac_1 je napisao/la:...
ponukalo me javljanje na temu natkabine....ograda je rađena po našem zahtijevu i modelu i nije visoka, 40cm u cijeloj osnovi, naprijed veća 8cm i stavrno je fino legla na Zoricu i dala joj posebnu liniju (na ovim slikama stvarno dijeluje veće...)...tu smo se svi složili zato momku od iNOXA čista "5".... šta se tiče visine natkabine tu je i nama prilikom prezentacije modela Zorice rečeno da će se model natkabine moči rezati na određenu visinu te da ovakva kakva je ima stajaću visinu od 2m, dogovorena je visina 185cm, shvatio sam dakle da će se kidati gornji dio 15cm i da na to ide kapa o kojoj se toliko priča radi estetike....no kad je natkabina legla gore nema se šta kidati....na stranama je sada visina čista (kad se stavi obloga krova) 180cm po sredini nešto veća do 190cm....
...

Marinac,
Meni ova duga ograda nekako ulijeva povjerenje, prolaz prema pramcu mi djeluje sigurnije. Kako su bokovi prilično uski, ima li dovoljno mjesta između kabine i ograde za prolaz?
Ove visine što spominješ su mjerene od zadnjeg ruba kape do poda kokpita kad se kapa stavi na nerezanu natkabinu? Ako da, je li moguće izrezati zadnji dio kape tako da ulaz u natkabinu bude viši?
...
krešo
Member

Tip plovila: VEN 590 Z

PostPostao/la Marinac_1 » 17. 01. 2012. (21:52)

krešo je napisao/la:
Marinac_1 je napisao/la:

Marinac,
Meni ova duga ograda nekako ulijeva povjerenje, prolaz prema pramcu mi djeluje sigurnije. Kako su bokovi prilično uski, ima li dovoljno mjesta između kabine i ograde za prolaz?
Ove visine što spominješ su mjerene od zadnjeg ruba kape do poda kokpita kad se kapa stavi na nerezanu natkabinu? Ako da, je li moguće izrezati zadnji dio kape tako da ulaz u natkabinu bude viši?

Pozdrav Krešo,

ograda je stvarno dala posebnu liniju brodu i ulijeva povjerenje kako si i reka posebno stoga što će na brodu mog prijatelja biti djece i zato se išlo do tog dijela gdje natkabina starta...prolaz je još uvijek moguč ugodno i ne djeluje usko. Imat će te prilike dobiti slike jako jako skoro, Zora bi trebala do kraja ovog tjedna vani. Što se tiće ovih mjera, mjere su od poda kokpita do nekakve obloge natkabine, dakle ono što ostaje čisto (odbijeno je do 4cm). Kapa, po onome što sam ja zaključio jer to još uvijek nije moguće "vidjeti" na licu mjesta, se sada naslanja na krov natkabine i trebala bi vizualno srediti "cijelu natkabinu" sa svojim visečim rubom na prednjoj i bočnim stranama natkabine. Ovaj zadnji dio se ne dira, na ovoj Zori idu AL vrata, klizna dvokrilana, vrh će onda pratiti rub vrata.....al i to uskoro. To su SITNICE koje još niko nije ni zamislio, koje se, rekao bi naš majstor Ven, riješavaju u hodu.....eto za sada toliko....
Pixma centar
Andrije Hebranga 10, 21220 Trogir
Tel:/Fax: 021/884-166
e-mail: info@pixma-centar.com

>apartmani<
>Plovilo SeaLife 535<
Marinac_1

Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la krešo » 19. 01. 2012. (16:32)

Hvala Marinac!
Veselim se slikama, nadam se da će ih ovaj put trebati kraće čekati nego obično.
...
krešo
Member

Tip plovila: VEN 590 Z

PostPostao/la ceko » 19. 01. 2012. (22:05)

Pomalo, ima do Uskrsa :mrgreen: ..
Muci, jebi i ki te ca pita!
ceko
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: maestral 500, elan 490

PrethodnaSljedeća

Natrag na Proizvođači brodica i opreme

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.