Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
surfer je napisao/la:...ali ako se nekoga mora osudit onda ga se mora kao individualca a ne generalno...
ceko je napisao/la:Pa da.. Meni ide na živce to šta se na podvodnjake gleda ka na neka uzvišena bića, maltene ko na ekologe, a mali ribari su, s druge strane, najgore štetočine.. Ma dajte, stvar je od čovjeka do čovjeka..
A i ovo, prije 30 god postojao je dopunski ribolov u kojem je posve legalno bilo uloviti i prodati ribu za svoje potrebe..
surfer je napisao/la:........neki dan idem vući panulu za lignje u blizini lučice jer je vani bilo mora, na jednom dijelu otvorenijem vjetru i valovima vučem tu panulu kad odjednom špag pliva u moru, ........ne osuđujem male, niti branim podvodnjake, ali ako se nekoga mora osudit onda ga se mora kao individualca a ne generalno...
lupis je napisao/la:a ovo mi je najjače....mala je napisao/la:"A ja ko neki bedak te hobe iz plitkog premještam u duboko"..
ceko je napisao/la:lupis je napisao/la:a ovo mi je najjače....mala je napisao/la:"A ja ko neki bedak te hobe iz plitkog premještam u duboko"..
Kako mi je samo ovo promaklo!!!
MV KRK je napisao/la:neznam šta su svi zapeli za podvodnjake,da je to tako lako ulovit hobu i ostalu ribu pa svi bi ronili onda,a ne većina pokuša pa od 10-puta ne ulovi ništa i onda kad je netko uspješan pljuje ga cijelo mijesto. svi smo mi uništivači mora,zraka ,zemlje,šuma itd,u takvom svijetu živimo,
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.