Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:a ne znam ča je tu lipo,,provene palube skoro pa i nema,kabina s alpskim nagibom,ajme ona sjedalica na krovu mi je smišna ,doobra..,, kabina neskladna u odnosu na trup,rolbar sam za sebe ajd,ali odmah ta škala između natkabine i hardtopa....,ajd kabinu bi još progutao nekako ali onaj rolbar odmah uz tu skalu ajme,ajme..
PS šarun,to sam samo "ja"
Pape je napisao/la:...ma ne virujen ja ni tebi da si uspija sist gore...eee ko te ne zna skupo bi te platija!....
tg-boy je napisao/la:lupis je napisao/la:a ne znam ča je tu lipo,,provene palube skoro pa i nema,kabina s alpskim nagibom,ajme ona sjedalica na krovu mi je smišna ,doobra..,, kabina neskladna u odnosu na trup,rolbar sam za sebe ajd,ali odmah ta škala između natkabine i hardtopa....,ajd kabinu bi još progutao nekako ali onaj rolbar odmah uz tu skalu ajme,ajme..
PS šarun,to sam samo "ja"
ima tu nešto kabina i natkabina je malo grdnija da bi se unutra dobilo boljeg mista ali lupi pitanje - jesi li ikad proba tu stolicu na natkabini---- ja nisan virova ali super je ---- ako nisi prova ne odgovaraj--- ma ipak reci jer češ puknit
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.