Galeb

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Galeb

PostPostao/la tg-boy » 18. 12. 2011. (23:52)

posla je on slike ali diskretno ;) ;) jerbo je malo forum prestrog pa čovik više voli pp a ionako ovde više manje svaki rad popljucaju najčešće oni koji nikad nisu šporkali ruke....., kad se planira iz promajne sjevernije?
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
tg-boy
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: galeb, volvo md11c

PostPostao/la Bat » 06. 01. 2012. (00:07)

Imam jedno pitanje.Na mom galebu turistu je posli natkabine inoks nosači na kojima je tenda koja mi je sad več za u smeče bacit.U djelu natkabine mi je stajača visina,tako i ispod tende.Razmišljam o fiksnom krovu i novoj tendi samo sa strana.Da li je netko to radio i kako je izveo.Da li se može kod njih u Vodicama naručit gotovi krov pa ga sam montirat ili ga moram sam kalup pa salit.Na njega bi montira solarnu ploču.A i sa rubom povišenim služi uvik za ostavit kašetu parangala itd.Tenda uvik ma koliko izgleda dobro propadne uvik u tom gornjem djelu di je najvise izložena suncu i kiši.kako ste vi Galebaši to izveli.
Kod mene je to za sada ovako
Galeb 1.JPG
I ja bi sad umjesto tende gori napravija fiksni krov i samo sa strana sa tendom.Nemam ovako prostor za solarno.Mislim da me razumite Vidim po postovima da ste dosta uređivali,pa valjda je neko i ovo radija.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Malešan brod a i sto gre,kad se na idi on se raširi pari ka tanker od miljun tona i more mu puvat nosač aviona...
Bat
Member

Tip plovila: Nautika 650 K

PostPostao/la ŠARUN » 06. 01. 2012. (08:49)

ja sam stavija hard top od plastike a napravija mi ga je jedan čovik u vodicama ,ima kalup baš za galeba ,ispalo je super.Doznati ču broj pa ti šaljem na PP :thumbup:
ŠARUN
Member

Tip plovila: Ocqueteau espace 625,Yanmar

PostPostao/la Grinteša » 06. 01. 2012. (09:04)

Možeš kod njih u Vodicama kupiti hard top.
Grinteša
Senior Member

Tip plovila: Gajeta 8.30 m (plastificirana) IMR 34

PostPostao/la ŠARUN » 06. 01. 2012. (09:28)

Malo je skuplji
ŠARUN
Member

PostPostao/la Bat » 06. 01. 2012. (12:20)

Ajde šarun javi,bio bi puno od pomoči.Još kad bi moga stavit sliku da vidim kako je tebi napravio bilo bi super
Malešan brod a i sto gre,kad se na idi on se raširi pari ka tanker od miljun tona i more mu puvat nosač aviona...
Bat
Member

PostPostao/la ŠARUN » 06. 01. 2012. (18:44)

ŠARUN
Member

PostPostao/la lupis » 06. 01. 2012. (20:15)

a ne znam ča je tu lipo,,provene palube skoro pa i nema,kabina s alpskim nagibom,ajme ona sjedalica na krovu mi je smišna :lol: ,doobra..,, kabina neskladna u odnosu na trup,rolbar :think: sam za sebe ajd,ali odmah ta škala između natkabine i hardtopa....,ajd kabinu bi još progutao nekako ali onaj rolbar odmah uz tu skalu ajme,ajme..

PS šarun,to sam samo "ja" ;)
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Bat » 06. 01. 2012. (20:59)

Šarun meni netreba kosina kao kod tebe da podigne.Ja u natkabini imam stajaču visinu pa samo produžim i to je to.Ajde akoimaš broj mob od tipa iz Vodica bilo bi za 5
Bat
Member

PostPostao/la tg-boy » 06. 01. 2012. (23:05)

lupis je napisao/la:a ne znam ča je tu lipo,,provene palube skoro pa i nema,kabina s alpskim nagibom,ajme ona sjedalica na krovu mi je smišna :lol: ,doobra..,, kabina neskladna u odnosu na trup,rolbar :think: sam za sebe ajd,ali odmah ta škala između natkabine i hardtopa....,ajd kabinu bi još progutao nekako ali onaj rolbar odmah uz tu skalu ajme,ajme..

ima tu nešto kabina i natkabina je malo grdnija da bi se unutra dobilo boljeg mista ali lupi pitanje - jesi li ikad proba tu stolicu na natkabini---- ja nisan virova ali super je ---- ako nisi prova ne odgovaraj--- ma ipak reci jer češ puknit :D :D
tg-boy
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 06. 01. 2012. (23:08)

...ma ne virujen ja ni tebi da si uspija sist gore...eee ko te ne zna skupo bi te platija!.... :lol: :lol: :lol:

;)
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la tg-boy » 06. 01. 2012. (23:21)

Pape je napisao/la:...ma ne virujen ja ni tebi da si uspija sist gore...eee ko te ne zna skupo bi te platija!.... :lol: :lol: :lol:

;)

šaljen sliku na pp :wave:
tg-boy
Old Senior Member

PostPostao/la Galun » 07. 01. 2012. (10:39)

slijedeću barku koju bi uzeo obavezno bi montiro od galeba stolicu na natkabinu,nisam silazio sa nje,pravi flybridge po naški. ko ne proba nezna. npr klinci i žena se sunčaju na provi a ti voziš barku i opet si među njima,a ne zabijen u kabini sam dole.
Galun
Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adriatik

PostPostao/la kalafat » 07. 01. 2012. (18:25)

tg-boy je napisao/la:
lupis je napisao/la:a ne znam ča je tu lipo,,provene palube skoro pa i nema,kabina s alpskim nagibom,ajme ona sjedalica na krovu mi je smišna :lol: ,doobra..,, kabina neskladna u odnosu na trup,rolbar :think: sam za sebe ajd,ali odmah ta škala između natkabine i hardtopa....,ajd kabinu bi još progutao nekako ali onaj rolbar odmah uz tu skalu ajme,ajme..

ima tu nešto kabina i natkabina je malo grdnija da bi se unutra dobilo boljeg mista ali lupi pitanje - jesi li ikad proba tu stolicu na natkabini---- ja nisan virova ali super je ---- ako nisi prova ne odgovaraj--- ma ipak reci jer češ puknit :D :D

evo ja san ti svidok da si sidija na nadkabin i vozija vidija san te ovo lito kad si isa iz solinske put trogira, trrogiraninova kunjadu nisan nikad ni vidija da drukcije vozi nego sidi uvik gori, a sad jel to prakticno udobno ili nije pojma neman
iz motora gredu okrugli dimovi (torpedo dizel) - by Uroš
kalafat
Senior Member

Tip plovila: primorka630+60cm/ vidović 300

PostPostao/la madi » 07. 01. 2012. (18:52)

Ovo ljeto sam više put koristio "blagodati" vožnje sa natkabine, i mogu samo reći nenadmašivo ...., još kada mi se ljudi postroje po kabini i provi, mogu samo reći - nenadmašivo .... :) :)

Dali je moguće složit jedan fly brige, sada mi se to mota po glavi?
madi
Old Senior Member

Tip plovila: GULL 745 // Nanni 175ks

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.