Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
soso je napisao/la:Kakva je to generalna za 2000 kn, i ja sam svoga kompletno sam radio pa sam samo klipove platia 1600 kn a di je sve ostalo
1 cilindar je prijatelju,klip s karikama 650,košuljica 200,obrada glave 200 brtva glave 160,brtve kolektora i poklopca ventila i brtvu auspuha san dobio ,uložak za diznu 180,štelanje dizne 50,flexi cijevi za naftu nekih 100njak kuna i majstoru san da 200 da mi složi klip gore ,stisne glavu i poštela ventile.....eto to ti je sve,dole nismo dirali jer je radilica dobra,inače sve ostalo rastavljanje,farbanje san radio sam,a i još jedan torpedo kupio za 300 kuna za dijelove,a i on je dobar,samo ga čovik drža u garaži,taj će sljedeći u barku kad ovaj izdahne.....pozdrav svima....soso je napisao/la:Kakva je to generalna za 2000 kn, i ja sam svoga kompletno sam radio pa sam samo klipove platia 1600 kn a di je sve ostalo
sasha je napisao/la:dobijo sam od prijatelja torpeda 9 bez pumpe ulja i boš pumpe pa me zanima dal od 7 to paše
bananko28 je napisao/la:vec nekoliko puta mi se dešava to da kad idem prvi put palit motor, znači dok je leden, vrtim kurblom, spuštam dekompresor počme kao da ce proradit tak tak tak i onda jednostavno stane, kao da je povuka zrak i tako par puta i nakon toga upali na jedvite jade, a dok dođem do toga tak tak tak uhvati me plač od kurblanja.
Normalno sve radim, stisnem supliment, prije nego dodam gas i stisnem suplimet, 2 3 puta zavrtim u prazno...
Karike sam minja prošlu zimu, ali nisam nikad servisirao boš pumpu i diznu na cilindru (rasprskivač).
Dal zna tko o čemu se radi?
ne znan na ča se odnosi ovaj post,ja san moj složio i već san 100uri natuka.....pozdravjmt je napisao/la:legi- probaj ako se ne varam Sekra u, zg do dalmacije cijene narastu -a bar duplo!!
legi je napisao/la:ne znan na ča se odnosi ovaj post,ja san moj složio i već san 100uri natuka.....pozdravjmt je napisao/la:legi- probaj ako se ne varam Sekra u, zg do dalmacije cijene narastu -a bar duplo!!
bananko28 je napisao/la:aj govorite, zašto mi motor kad ga prvi put palim počme radit tak tak tak i samo se ugasi. i tako par putaprije nego upali. ko da nema snage razvit okretaje
jmt je napisao/la:legi je napisao/la:ne znan na ča se odnosi ovaj post,ja san moj složio i već san 100uri natuka.....pozdravjmt je napisao/la:legi- probaj ako se ne varam Sekra u, zg do dalmacije cijene narastu -a bar duplo!!
odnosi se na cijenu dijelova
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.