Pozdrav forumaši
Da malo čujemo kako pokrivate ili zamatate brodove na suhom
Ja sam ovu godinu po prvi puta dao zamotati u najlon,pa ćemo vidit na proljeće krajnji rezultat
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
dimulius je napisao/la:jao sto uradi ...
...sad ce lupis doc na svoje
Salu na stranu, kakva je situacija sa vlagom koja se stvori unutra? Sad nema di izac ili?
kutnjak je napisao/la:Kapo, lipo si ga spakovao, sad ga mozes i poslat na put kopnom...
Ako nije tajna, koliko kosta to zamatanje u plastiku, i di se sve to kod nas moze dat napravit?
Je li ne bi bilo lakse/jeftinije napravit ceradu po mjeri, pa je koristit vise godina?
Kapo je napisao/la:Ja sam ovu godinu po prvi puta dao zamotati u najlon,pa ćemo vidit na proljeće krajnji rezultat
lupis je napisao/la:[
I šta ćeš sad?
Mislim ,...bez broda...,imaš zamjenski..??.....,ne kužim stvarno....
lupis je napisao/la:Kapo je napisao/la:Ja sam ovu godinu po prvi puta dao zamotati u najlon,pa ćemo vidit na proljeće krajnji rezultat
I šta ćeš sad?
Mislim ,...bez broda...,imaš zamjenski..??.....,ne kužim stvarno....
Proljeće ti je malo rano za odmotavat...,još ima puno peludi u zraku i padaju kisele kiše koje mogu naštetit đelkotu...,bolje ti je još pošekat koji misec ,tamo negdi do 01.08.....
PS Jel se moože ovako i auto zamotat?
Preko zime.
nemam garažu..
Kapo je napisao/la:Stari moj, kad budeš iskeširao onoliko novaca koliko sam ja za brod (što ti od srca želim),siguran sam da ćeš vodit brigu ne samo o gel coat-u !!!
lupis je napisao/la:
a ne znam baš....,prva stvar bi mi bila skompletirat opremu,zatim napunit rezervar, pogledat Aladina i Izor i ......(nepada mi više ništa napamet)....
lupis je napisao/la:Kapo je napisao/la:Stari moj, kad budeš iskeširao onoliko novaca koliko sam ja za brod (što ti od srca želim),siguran sam da ćeš vodit brigu ne samo o gel coat-u !!!
a ne znam baš....,prva stvar bi mi bila skompletirat opremu,zatim napunit rezervar, pogledat Aladina i Izor i ......(nepada mi više ništa napamet)....
Kapo je napisao/la:lupis je napisao/la:Kapo je napisao/la:Stari moj, kad budeš iskeširao onoliko novaca koliko sam ja za brod (što ti od srca želim),siguran sam da ćeš vodit brigu ne samo o gel coat-u !!!
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.