Pozdrav,
imam brod od 5 m star 15 g i yamahu 25 ks, zanima me dali netko zna koliko bi došlo osiguranje protiv krađe?
pozz
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
box je napisao/la:Pozdrav,
imam brod od 5 m star 15 g i yamahu 25 ks, zanima me dali netko zna koliko bi došlo osiguranje protiv krađe?
pozz
pozz
box je napisao/la:Pozdrav, imam brod od 5 m star 15 g i yamahu 25 ks, zanima me dali netko zna koliko bi došlo osiguranje protiv krađe?
pozz
borro je napisao/la:Pozdrav,
Trebam savjet od vas koji imate slična iskustva.
Naime ukraden mi je u listopadu vanbrodski motor 4 sa bijelom kapom. Osigurn je na 2000 kuna kao zasebna stavka u kasko osiguranju. E sad, jučer mi je stigla ponuda od osiguranja za vansudskom nagodbom gdje mi nude 1500 kn po njihovoj procjeni. Zašto uopće ide ta njihova procjena ako je motor osiguran na 2000 i za to je plaćena viša premija!?
pozz
joze je napisao/la:nisam ovo nikad kužia. Kako će oni dokazat da je neko ukra pentu recimo? Tako ja mogu doć uzet svoju pentu,odnit doma i ić u osiguranje i rec da su mi ukrali..
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju.