nemam nikakve osnove za predođbu, a zanima me kolike su razlike u potrošnji sa motorima
4t 40/60/80 ks, a u istim uvjetima rada... recimo na jednom fishermanu od 5m d, 2m š, cca 400kg,
srednje opterećen...
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
kolgate je napisao/la:nemam nikakve osnove za predođbu, a zanima me kolike su razlike u potrošnji sa motorima
4t 40/60/80 ks, a u istim uvjetima rada... recimo na jednom fishermanu od 5m d, 2m š, cca 400kg,
srednje opterećen...
teranavis je napisao/la:kad smo vec kod potrošmnje ja tu baš i nisam mjerodavan jer se moji podaci baš ne poklapaju s ostalima ....
npr imam trenutno y 100ks na fishermanu 5.17 m i na ful gasu mi trošši ok 35 lit na sat a na 4500 obrt. di je najčešće votim troši ok 27 lit
imam yamagu 25 ks i onda na full troši 10 do 12 litara ...na ostalim režimima neznam jer ih ne koristim
a u toj tvojoj verziji po mojim iskustvima najmanje ce ti trošit 60 ks ....a koliko ... to nemoze niko rec ...to kad staviš na određeno plovili i izmjeriš češ znat
dome je napisao/la:kolega evo recepta .....i to muhte ........
LAKŠE SA MANICOM GASA .......
ako yamahu voziš ko i boru ni ni čudo koliko troši
do 3800 o/min nebi trebala poći preko 16 l/h a, koliko nodi će činit ne znam .......
ja sam ima F80 na italmaru 500 (ima slike negni na forumu ali sam zaboravi di) i do 3800 o/min je trošila 14 l/h Zadar - Brgulje 13L .
mnola je napisao/la:Zanimala bi me potrošnja hode 50ks.
Čuo sam da troši dosta manje od konkurencije.
Zanimalo bi me jel to istina
mnola je napisao/la:fisheman 4,70 težina cca 300 kg.
mnola je napisao/la:fisheman 4,70 težina cca 300 kg.
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju.