sta da ti kazen...
Dan prije nisan spava od nervoze sta cu vidit brod koji planiran kupit (jos mi je Madi ovde kumova sa onon cijenom koju je spomenija).
Ponija se aparat, metar, olovka, tekica...
Pogled sa mula: 
uz mali strah da je prova preniska.
Širok, masivan.
Ulazak u kokpit:
nema protuklizne obrade, nego ka malo razmazan kit prije nego sta je piturano
kokpit ogroman, brod neosjetljiv na tezinu, pogled priko kabine izvrstan
Prelazak prema provi: hm, opet nigdi protukliznih povrsina. Malo tikovine po sredini, ali ako ugazis bosom nogom livo desno nastradat ces. Na samoj provenoj razmi zalipljeno malo protuklizne trake. Aj dobro. Mogu pric priko toga.
Sve skupa osjecas da je brod mocan, pa mogu oprostit takve stvari.
Ulazak u kabinu(kormilarnicu):Ulazak malo zeznut i treba se jace sagnit.
Visina u kormilarnici taman tolika da lagano tucen glavon (ja san 192), mrmlj.
Polozaj za timunom izvrstan.
Zahod visok i ok.
sudoper - tu je.
kuvalo? nema ga i vjerojatno bi tribalo bit ispod kusina di vozis, sta je ok da se radi o brodu od 6 metri.
dimenzije kuzine generalno nikakve , a ni ne mogu bit vece, jer su ENORMNI bocni prolazi doslovno pojili svo misto
salon sa live strane? Eventualno krevet za jednog covika
bocni prolazi opet uzeli danak
Kad sidis u salonu, doslovno si u bunaru i prozori su ti metar povise glave
Dobro, sve do sada jos mogu nekako progutat.
Idemo dalje.
Amo pogledat prednju kabinu...(po nacrtima ocekujem dupli krevet sa desne bande i unjuli krevet sa live).
Hm, DI JE KABINA???
radi se o prostoru koji mi pari skaf od ocevog mi libisa koji je ima 4,10m i di bi se zna utirat ka dite kad bi mocilo.
Za sist na krevet, glava ti je doslovno u kolinima. Sa live i desne strane su mali, uski kreveti. Visina prostora je na razini kapsila (mrtvacki sanduk) i osjecaj lezanja je katastrofalno klaustrofobican.
Detalje da je plafon samo laminat primazan top-coatom necu spominjat jer su nebitni za cilu pricu.
Uglavnom, genijalna ideja lipog masivnog broda prepoznatljive linije u kojeg san se zaljubija kad san ga vidija, doslovno je upropastena

Od broda od 8 metri nekim meni nejasnim odlukama napravljen je nevjerojatno klaustrofobicni brod od 6 metri

Mislim da se ni jedan nece prodat.