Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
tramontana je napisao/la:Sto ljudi, sto ukusa; sto barki, svaka će naći svoga gazdu.
Kokpit bez klupa i kasuna mi je malo ...neznam, žalostan. Barke ove veličine (oko 7 m) nemaju kokpit dovoljno velik za staviti stol i stolice, a mislim da ćete se složiti, ipak ih većina ljudi koristi uglavnom ljeti (raptor, karamba, gašo - vas ne brojim tu ). Najbolje mi je kad prave reklamne fotografije barki bez klupa u kokpitu, pa dok gazda vozi u kabini, komada posjednu vani na bandu - ma jebate, odrveni joj se guz**a za tih 10 minuta, a ne za 7 ili 15 dana.
A spremišta na barci nikad dosta. Zato bi ja na B700 volio da su te zatvorene klupe skroz do kabine, da se nadovezuju na one škale za izlaz na bok (koje čini mi se ničemu drugome i ne služe).
tramontana je napisao/la: Kokpit bez klupa i kasuna mi je malo ...neznam, žalostan. Barke ove veličine (oko 7 m) nemaju kokpit dovoljno velik za staviti stol i stolice, a mislim da ćete se složiti, ipak ih većina ljudi koristi uglavnom ljeti (raptor, karamba, gašo - vas ne brojim tu ). Najbolje mi je kad prave reklamne fotografije barki bez klupa u kokpitu, pa dok gazda vozi u kabini, komada posjednu vani na bandu - ma jebate, odrveni joj se guz**a za tih 10 minuta, a ne za 7 ili 15 dana.
Gaso je napisao/la:B700 dođe sa motorom Nanni 379 000 kuna sa PDV, znači 52 000€ i nešto, bez trošarine.
Za 60 000€ mođeš več svašta ugradit od opreme na brod: webasto, GPS/FF, Radio stanica, inverter, .....
B600 bez motora je 159 000 kuna, 22 000€ sa PDV. Što je sigurno dosta ugodno ako pogledamo konkurenciju.
Homer je napisao/la:Evo Gaso info za tebe: danas je isporučena jedna Betina 700 u kitu i to točno jedan mjesec ranije od ugovorenog termina!
Podatak za nevjerovat ali istinit! Danas ako stignem ću je ić i pogledat! Tko zna možda i tvoja zaplovi ranije od predviđenog!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Tomi1088 i 2 gostiju.