Meni ove klupice nisu smetale, pošto je prostor između klupica i kasuna dosta velik. A klupice vire u kokpit samo nekih 20-25cm u živu izgledaju manje nego na slikama.
Sa slike se ne vidi baš dobro, ali poklopac motora se ne diže puno iz kokpita, nekih 15cm, znači koji cm više od početka vrata.
Oko poklopca motora, može so komotno kretati i ja nisam imao osječaja da bi bila gužva na kokpitu. Klupi su mi se činile, da bi mogle bit debeljije, pa umjesto 25cm mogle bi bit geldati čak 35cm u kokpit, da se može više spremiti u njih i komotnije sjedi, pošto ima na kokpitu dovoljno mjesta i za veče klupe.
Ove klupe su meni koristne, pošto lovim na ruko, pa mogu dok panulam sjest na njih i tako panulat, više bi mi smetalo da ih nebi bilo, jer neznam kdje bi se nalazio kad panulam. Ispod kokpita - u motornom prostoru, pošto je kokpit nisko spušten, nema baš puno mjesta, dok su unutra motor, akumulatora i spremnici goriva, več je skoro sve popunjeno, tako da u mom slučaju jedina mogučnost je da se webasto ubaci u klup, a u jedno drugo ču ubacit fiksni spremnik goriva za vanbrodski motor, pošto sam odlučio da neču imat trolling ventila, pa ču u klip stavit i filter/separator za vanbrodski i napravit fiskno liniju do krme, da kad priklučim vanbrodski motor nema vidljivih cjevi benzina po kokpitu.
Meni osobno nije toliko bitno, da bi bilo još više prostora pozadi, ako bi se klupice izbacile, pošto večinom sjedim u brodu i panulam i ako lovim na tunjo isto sjedim. Za one koji bi htijeli lovit cilljano tune i slično, za njih sigurno ovaj brod sa limun krmom nije.
Trebaš vidjeti u živo, jer i ja sam u početku imao iste pomisleke oko klupica i kasuna, ali u živo su mi izgledale sasvim male.
Brod kod brzina 7-9čvorova gura more i to nije pogodan režim plovbe, zato če bit potrošnja NM/L sigurno viša od brzine krstarenja 16-18čvorova, kjde se brod digne iz mora, to samo znači da nije povoljno krstariti u tom režimu 7-9NM, u stvari ništa novog.