Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
zore70 je napisao/la:Bija san prisutan u pogonu kod Bobija kad je doša lik i reka da mu triba B700 za ić ganjat tune po kotlini oko Jabuke i da je to po moru 6..dobija je odgovor da to nije brod za takve igre...jasan i realan odgovor bez želje da se nekome uzmu pod svaku cjenu novci...
zore70 je napisao/la:Ma sve ok....samo mislim da cijena nikako nije i ne može biti ka za novu....pa brod je ipak registriran i vozi ima tri godine,nego ljudi svašta pričaju,ka šta je "red" u nas
A šta se tehničke strane tiče sve je napravljeno savršeno po pravilima struke,ustvari masu detalja su i unaprijeđeni...ipak je to vlasnički brod..pa kome paše neka gleda
zore70 je napisao/la:Ma sve ok....samo mislim da cijena nikako nije i ne može biti ka za novu....pa brod je ipak registriran i vozi ima tri godine,nego ljudi svašta pričaju,ka šta je "red" u nas
A šta se tehničke strane tiče sve je napravljeno savršeno po pravilima struke,ustvari masu detalja su i unaprijeđeni...ipak je to vlasnički brod..pa kome paše neka gleda
djigo je napisao/la:Kod Bobija sam kupio Betinu 700 u kitu i sada je uredjujem. Bobi je covje od malo rijeci ali je zasigurno velemajstor u svom poslu to dokazuje i kvalitea proizvoda koja me je iznenadila
Gaso je napisao/la:lucullus, pisali smo i o tome. B700 u deplasmanu gura more ko trajekt - malo manje, ali da se dobije osječaj, trup je ovako napravljen, da bi što prije brod izvadilo iz mora, zato u deplasmanu prova ne pila mora previše na stranu, nego ga gura i prova se oče odmah popet na val, ali je zato več kot 12-13čv brod van mora. Ja mislim, da to nije brod za deplasmanske brzine, pa čak potrošnja mislim da bi bila nekoliko veča kod 7čv u odnosu na čisti deplasmanac. Za ovaj brod treba minimalno 150HP i putna brzina od 16ćv, za sporije brzine bolje gledat drugi brod.
lucullus je napisao/la:....kit za 20 tisuća, kompletno opremljen brod bez motora za 65 tisuća kuna....
Sveti ratnik je napisao/la:lucullus je napisao/la:....kit za 20 tisuća, kompletno opremljen brod bez motora za 65 tisuća kuna....
Mislim ad se radi o eurima jel?ako san se zajeba uzmi mi 3 komada pa cu platit kad doden sa broda ili ce mi zena uplatit kako se vec dogovorimo...
lucullus je napisao/la:ponosnim vlasnicima čestitam međutim nigdi se ne spominje ili sam negdi priskočija kako se betina ponaša u deplasmanu ili poludeplasmanu. Većina vas je više manje ugradila motore maksimalne koje preporučuje proizvođać i putna je između 16-18 nm šta više odgovara gliserskom nego poludeplasmanskom režimu plovidbe. mene zanima kako bi se ponašala sa recimo srednje snage motorom koje preporučuje proizvođać cca.80- 100 ks odnosno kako se općenito ponaša izmađu 10-14 nm.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.