Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:oš se kladit?
lupis je napisao/la:oš se kladit?
mikula moli je napisao/la:vidim da se polemika razvila u svim smjerovima, hvala na pohvalama i hvala na kritikama,
al kao sto vec znate ja sam brod radija za sebe, i meni se bas svidja...
i siva boja, bas sam tu tija i jos vise mi se svidila kad sam vidija izlivan brod, i bas ja drugacija od bile, modre i bordo, a nije ni ka jadrankova malo je posebna i to mi se svidja, a opet jako zahvalna...
i motor mi se svidja (aj volija bi vise da je 150hp) jer u startu sam i trazija brod sa VM, zato je i leidi upala u kombinaciju.......
evo sad nakon 14 sati voznja mogu rec da sam jako zadovoljan sa svim, brod se super ponasa na moru, odlucija sam se za propelu 3x14x19, sa njom motor super radi, max 6000okretaja, pun gas 26knot, putna 18--20, zahvaljujuci flapsovima moze se vozit na svim brzinama, glisira jos uvik i na 12knot, nema propinjana prove, evo jucer se vraca a bilo je nesto mora ud juga, brzina 15knot sa flapsovima ga poravna, nema lupanja meko priko vala, ja sritan ka malo dite.....
mikula moli je napisao/la:, odlucija sam se za propelu 3x14x19, sa njom motor super radi, max 6000okretaja,
mikula moli je napisao/la:mikula moli je napisao/la:, odlucija sam se za propelu 3x14x19, sa njom motor super radi, max 6000okretaja,
mala ispravka, sa motorom mi je isporucena propela 3x14x19, a ja sam prova i 3x14x17.....
nako malo testiranja jedne i druge mislim da je ova "manja" 3x14x17 bolja za ovu moju Molu, motor lipse radi i postizu se preporuceni max okretaji motora....
19ka vrti max 5200-5300....
17ka 6000 okretaja, a prizvodjac je deklarira 5600-6200 max okretaje.....
hvala, tg-boy.....
magic je napisao/la:Mikula,
Da li sad na kraju imaš 19-icu ili 17-icu? Pitam zbog toga jer je meni isporučena 21-ica i postižem max broj okretaja 5200-5400, tako da mislim da bi mi 19-ica bila dobra jer svaki korak povećeva broj okretaja za cca 200-300.
chomli je napisao/la:i kakva je potrošnja pri brzinama od ~12č(od trena kad uspije izglisirati) pa na dalje?
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.