Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:evo sad sam se uvridio i napuštam forum...,dosta mi je svega...
zdravi bili!
plankton je napisao/la:Mislim da redizajn nije moguć s obzirom na način gradnje. Koliko sam uspio snimit oni nemaju kalupe,
već laminiraju velike ploče i od njih kidaju i spajaju po brodu. Prepostavljam da tako rade i kontra štampu iznutra , zbog toga na brodu nema zaobljenih elemenata, bez obzira brod je rađen kao tenk.Jadranko je napisao/la:brod i po!
što to košta ovako kako je na slici? znam da Marušić prodaje brodove kako tko hoce... od kita do gotovog zato i pitam koja je shema od 20 000 eura pa do?
Ne bih želio davat krive informacije, ali mislim da je oni za Krk sa min. opreme i motorom zaplovio za cca 60000€ tako sam čuo. Ako se uzme da motor košta cca 20000€ onda je lako izračunat ostalo.
O kolikom se plovilu radi za usporedbu pogledajte galeba, koji stoji privezan do njega.
sapido je napisao/la:malibrod to mi je od prijatelja brod ima yanmara od 240 konja unutra
Basaforca je napisao/la:E slike zasad malo teze, spor internet na brodu.
Motor Perkins Sabre 99kw.
4ever je napisao/la:Basaforca je napisao/la:E slike zasad malo teze, spor internet na brodu.
...ima snage u rezervi koliko oces
odlican brod i virujem da je lipo sreden i sigurno bolje rjesenje od adriatika , jos kako si pocea opremat ga izasa bi skuplji nego taj
Basaforca je napisao/la:4ever je napisao/la:Basaforca je napisao/la:E slike zasad malo teze, spor internet na brodu.
...ima snage u rezervi koliko oces
odlican brod i virujem da je lipo sreden i sigurno bolje rjesenje od adriatika , jos kako si pocea opremat ga izasa bi skuplji nego taj
Ovo mi je bila prilika da se maknem od ludila s adriatikom i prodjem jeftinije
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.