pjacal je napisao/la:Što je sa roniocima sa bocama koji tamane po noći sa halogenkama , oni su isto selektivna skupina . Selektiraju sve što se nađe isperd nišana , zar ne ?
Jbg možda im je teška situacija doma i nemaju love za živit .
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
pjacal je napisao/la:Što je sa roniocima sa bocama koji tamane po noći sa halogenkama , oni su isto selektivna skupina . Selektiraju sve što se nađe isperd nišana , zar ne ?
mala od kužine je napisao/la:Zatim vadim mobitel i pravim se da zovem policiju(koja kad bi i krenula ne bi tako brzo stigla).Ima učinka.
lupis je napisao/la:ti mali su najslađi,i nisu žilavi ko one šlape od 80 dek...,treba i gurmane razumit..
mala od kužine je napisao/la:Mislim da je zakon jasan što se tiče noćnog podvodnog lova,lova bocama,veličine ulova....
Problem je u provedbi.Kad vidim nekog da roni i lovi s bocom,a nagledala sam ih se,prvo im svojom pilom prođem po glavi,a kada izrone,stanem s upaljenim motorom kraj njih i gledam ih bez treptanja.Zatim vadim mobitel i pravim se da zovem policiju(koja kad bi i krenula ne bi tako brzo stigla).Ima učinka.
borro je napisao/la:Takvog treba selektirtat propelom preko kičme, pa nek se onda pravda kad nađu tijelo s bocom i puškom + lampa, što je radio i tko je kriv u mračnoj oblačnoj noći...
lupis je napisao/la:ti mali su najslađi,i nisu žilavi ko one šlape od 80 dek...,treba i gurmane razumit..
grizly je napisao/la:da mi znamo o čemu pišemo, o KUKAVIČKOM KRIVOLOVU, poveži to sa nazubljenim klopkama kojim se koriste krivolovci na divlje svinje, teško osuđujem te tetkice i mlakonje koje love s bocama
grizly je napisao/la: te lignjice imaju 10 g a sta bi im falilo da narastu do 20-30 dek,ništa zar ne?
Thomy je napisao/la:grizly je napisao/la:da mi znamo o čemu pišemo, o KUKAVIČKOM KRIVOLOVU, poveži to sa nazubljenim klopkama kojim se koriste krivolovci na divlje svinje, teško osuđujem te tetkice i mlakonje koje love s bocama
Jedno je nekog osuđivat za njegove radnje i djela, a drugo je nekom ugroziti ili oduzeti život...
-prvo im svojom pilom prođem po glavi
-selektirtat propelom preko kičme, pa nek se onda pravda kad nađu tijelo
gonič zmajeva je napisao/la:pjacal je napisao/la:Što je sa roniocima sa bocama koji tamane po noći sa halogenkama , oni su isto selektivna skupina . Selektiraju sve što se nađe isperd nišana , zar ne ?
pjacal je napisao/la:gonič zmajeva je napisao/la:pjacal je napisao/la:Što je sa roniocima sa bocama koji tamane po noći sa halogenkama , oni su isto selektivna skupina . Selektiraju sve što se nađe isperd nišana , zar ne ?
Možda su u šumi mi mi mi m , ha hs ha ha ha ha
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.