Pazi na desni prozor na natkabini, njegov donji desni kut, jer ako krivo izmiriš kantun unutarnjeg okvira, koji je širi od otvora dosta, može ti doć na misto konzole, pa imaš problem s brušenjem toga. Znači, ne spuštaj ponistru previše nisko.
Kad pritegneš dovoljno (nema potrebe pritezat' malo, pa sutra još malo itd., to su priče za malu dicu
), uzmi komadić tvrdog kartona (od neke kutije proizvoda ili slično) i pokupi sav višak oko prozora, pa onda nakon toga akloholom ili acetonom namočenom krpom obriši ostatak.
Ne bi tribalo bit problema ako paziš.
Problema može bit s dužinom vida. Kod mene su tribale duže vide nego su isporučene, pa smo uzimali vide za drvo i kodali špic na svakoj. Uglavnom, nije problem al' triba se snać.
Ako imaš neku podlogu unutra (ja sam imao šperploču obloženu skajem, između nje i plastike još 10mm izolacije), tribaš sve po obodu stavit komad šperpšloče, da se prozor zavidava na tvrdu bazu, da ne diše priko skaja ili slično, i onda kad to napraviš namazat sikom cili rub (imaš u Gull 745 temi slike kako je kod mene rađeno u detalje pa vidi).