Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
unije je napisao/la:naravno raptor, ovi stranci kao gaso umiruju savjest i nabijaju nama osječaj krivnje posječujući eko akcije koje najvoli lupis a bilo bi poštenije da odvrnu špinu. neka doći će i to. no frks ako ne žele plačati za vlastita sr@**a treba uvesti porez na imovinu u kojoj ne živiš biće para. sad ako se može oporezovati poljoprivredno onda možemo i te kučerine sa svakojakim muljatorima i njihovom vizijom života na mediteranu kakav je nekad bio...ako ja mogu platiti porez na barku od 7 metri koja nije uopće jahta oko 100 eura godišnje pluspomorsko dobro onda vlasnik kuće od 150 - 300 keka eura nek plati proporcionalno tome. to je cca 3000 eura godišnje poreza paš vidit kako se znamo brinit o ekologiji
lupis je napisao/la:Svaka čast ljudima koji su u prošlom i u ovom sistemu iskoristili inflaciju,razne rupe u zakonu,i imali dovoljno novca za samu izgradnju,ali te vikendice treba tretirat kao čisti luksuz,što i jesu,i kao teret komunaloj infrastrukturi!
Robi R je napisao/la:unije je napisao/la:naravno raptor, ovi stranci kao gaso umiruju savjest i nabijaju nama osječaj krivnje posječujući eko akcije koje najvoli lupis a bilo bi poštenije da odvrnu špinu. neka doći će i to. no frks ako ne žele plačati za vlastita sr@**a treba uvesti porez na imovinu u kojoj ne živiš biće para. sad ako se može oporezovati poljoprivredno onda možemo i te kučerine sa svakojakim muljatorima i njihovom vizijom života na mediteranu kakav je nekad bio...ako ja mogu platiti porez na barku od 7 metri koja nije uopće jahta oko 100 eura godišnje pluspomorsko dobro onda vlasnik kuće od 150 - 300 keka eura nek plati proporcionalno tome. to je cca 3000 eura godišnje poreza paš vidit kako se znamo brinit o ekologiji
nema potribe skakat po Gasi, jer je i sam reka da placa kanalizaciju i sve ostalo iako je nema. ja sam u nacelu protivnik turizma i stranaca, ali pustite covika na miru... da su svi ka on, ne bi bilo problema.... a sta se tice poreza, koliko god ti skupia eura, nece to prominit stav u glavi naseg svita.
ja iman vikendicu na otoku, i kad vidin sta nas svit radi doje mi rigat.
raptor je napisao/la:Robi R je napisao/la:
nema potribe skakat po Gasi, jer je i sam reka da placa kanalizaciju i sve ostalo iako je nema. ja sam u nacelu protivnik turizma i stranaca, ali pustite covika na miru... da su svi ka on, ne bi bilo problema.... a sta se tice poreza, koliko god ti skupia eura, nece to prominit stav u glavi naseg svita.
ja iman vikendicu na otoku, i kad vidin sta nas svit radi doje mi rigat.
Robi,nisi prcizira koji to naš svit,jel oni ča tamo živi ili oni ča dođe jaja namakat tri tjedna i gas doma
Po gaši niko ne skaće već on sam na sebe skoći svrimena na vrime a kako ti znaš da on plača račune zato jel je on to napisa mileni,možda da a možda i ne a i gašo se pojavi na susku samo kad je lipo vrime za ribu mlatit oli misliš da je on ili neko drugi sad tamo kad je ovo "domaće"grubo vrime nastupilo Sam veliš da imaš vikendicu pa malo zbroji koliko si ukupno dana u godini u njoj.Je milina doć a ono toplo,pune plaže curica,čićoni ti se smucaju isprid nosa,fešte na svaki metar,more toplo,diže ti se kara na sami pogled na ambijent, a vidi sad,nigdi pasa ,pustoš,jad i bjeda skoro,ča je neko napisa ;jebeš doć u liti i glumit ekolga,sad triba bit ekolog,kad dere bura,jugo,kišurina,ni maške ni vanka Malo mi dođe grubo kad neko raspravlja o otocima ,ekologiji i inom a bude tamo tri tjedna na lito dana a kako vidim ti su najglasniji
lupis je napisao/la:Nemojte razvlačit temu o pišanju ,jer ja kad hodam Rijekom ili Zagrebom,hodam sredinom trotoara iz razloga jer je uz kuće sve posereno od raznih pudlica i popišano od ljudi i pudlica!
Zašto vas to ne brine?
raptor je napisao/la:lupis je napisao/la:Nemojte razvlačit temu o pišanju ,jer ja kad hodam Rijekom ili Zagrebom,hodam sredinom trotoara iz razloga jer je uz kuće sve posereno od raznih pudlica i popišano od ljudi i pudlica!
Zašto vas to ne brine?
Luponja,uopće nisi ekološki nastrojen,jel da jesi onda bi ti tamo u Smogogradu pokupio tu istu kakicu pudlica kako i naši furešti isto pokupe kakicu svojih ljubimaca u našim mistima
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.