Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
slot je napisao/la:kao pravilo je da se vlasnik broda racuna za dvoje, i to je to sta je covik trazija....a druga stvar kako bi mi postupili.... ja postupam spontano,raspodjela i troskovi moraju uvik biti spontano i nikad se nisam opterecivao sto tko koliko,kad imam imam,kad nemam nemam....lako je bajke pricati i sakriti karakter u par ribolova ili u ribolovu s vrimena na vrime ili kad je batoglavac i bugva u djiru....triba se dokazati kad je jaca riba u pitanju i kad se ide u 50-ak ribolova za redom,kad si nekad u skripcu sa lovom itd. tu se nalaze prijatelji...ma moga bi roman napisati
lupis je napisao/la:Porer,ne kužim kako ti se netko može ukrcat na barku bez tvoje dozvole....,pa nije to sredstvo javnog prijevoza.....,u čemu je problem reć takvom koji te iskorištava "idem van,ajd vidimo se sutra...(ko te hebe,idem sam )"...
aladin je napisao/la:Cudno mi je ovo da svi "dijele ulov". Sa covjekom sa kojim idem najcesce u ribolov (ako ne idem sam) gorivo dijelimo. Jednom natocim ja, jednom on... ali ne brojimo bas svaku.
Ulov dijelimo po principu "ko je sta ulovio to nosi kuci" (postoje iznimke ponekada tipa "bas mi treba jedan brancin od kile jer imam sutra goste" ali to je rijetko)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.