Postao/la Gaso » 25. 08. 2011. (15:44)
Da Lupis, slažem se da jodlari neče radit da božič ili u nedelju,... , ali ako imaš neki apratman, ionako dođeš u Subotu oko 2 popodne, prvi dan se ne skijaš pa ideš obično u kupnju, kdje napraviš zalihu za 2-3 dana.
Koliko ja vidim problem kod vas u restauranima, problem je u kvalitetu, i to mi kažu ljudi koji imaju jahte koje troši 4l/NM, sve što od njih slušam je grintaju o lošem kvalitetu pečenog mesa, pa ribe itd..., ali platili bi oni 100€ po glavi bez problema, samo da dobiju za ove pare nešto. Pa neču sada konkretno nabrajati imena restaurana po otocima, a mogao bi i to, ali koga to interesira neka malo pročita pokoji slovenski nautički forum, kod vas je problem, pa tako i kod mojih prijatelja vlastnika restaurana, sa kojima pričam, oni za mene naprave kad dođem na večeru potpuno druge lignje ili ribe nego uturi drugima, koji dođu samo na posjet sa brodom za 1 dan, i još sad razmišlja ovako, da če mu gost dolazit prvi i zadnji put i ne sekira se i onda mi još kaže ako ti dolazi koji prijatelj, neka mi kaže da si ga ti slao, pa če dobit pravu robu. Ali svi ovi nautičari su na nekim internet forumima itd..., pa kad ih deset potvrdi da je jedan restauran dno od dna, vjeruj mi da to pročita još puno ljudi, pa dalje priča svojim prijateljima, ostalim strancima na susjednim brodovima na vezovu, itd..... Tako i večina isto zna za dobre restaurane po otocima, kdje je sve pripremljeno kako treba pa i to se priča po forumima, ali još previše ima restaurana sa lošom kvalitetom hrane. Ovi što imaju jahte sa potrošnjom 4l/NM isto oču imat neki ambient, a ne da se jede na stolu pokrivenom s PVC prtom i plastičnim stolicama, da se razume ima izuzetka i odličnih restaurana, ali u prosjeku još previše loših, kojima bi trebalo dignut kvalitet, nije dovoljno samo podiči cjene, a kvelitet imat isti. Ovi što plačaju 100€ po glavi za večeru, oni ne jedu samo bečki odrezak i pomfri, nego su puno zahtevniji, pa če grintati ako nije kako su očekivali.