massa.st je napisao/la:ako je cijena dobra ne fali nista popravljenoj betini, dapace ja bi je prvi kupija, ali koliko sam imao cuti price iz lucice, a znate i sami kako je tu svasta se prica cijena je cca 55000-60000 eura. e po toj cijeni joj fali puno toga..........to je samo moje misljenje.
A meni u toj istoj tvojoj lučici svašta napričalo o tvojemu Mu...nesmin izgovorit mu ime...a tek o tebi..o meni..o nama..o njima ....inače tamo na zidiću side sami stručnjaci
Pošto se krećen u tim nekim krugovima i upućen san u to,sa sigurnošću znam da je u zadnjih misec dana spomenuta vlasnička
Betina 700 isplovila na 11 probnih vožnji sa potencijalnim kupcima...ima bit da je lokalni KGB zakaza u evidenciji izlazaka
Nebi se tija puno mišat ali dozvoljavam i poneku pogrešnu procjenu kupca...da nebi bilo zabune gledam to kroz svoj primjer..
U životu san tri puta sebi kupova novo auto u salonu i dva puta nekom drugome...i nisu mi baš sa vrata davali timun u ruke da obiđen grad nego nakon nekog razgovora,iskazanih želja,procjene prodavača i sl...
A i nakon toga kod svih brendova di san dobija vožnju nismo išli lomit ćoše po Grobniku ili potezat ručnu po semaforima...
Bija san prisutan u pogonu kod Bobija kad je doša lik i reka da mu triba B700 za ić ganjat tune po kotlini oko Jabuke i da je to po moru 6..dobija je odgovor da to nije brod za takve igre...jasan i realan odgovor bez želje da se nekome uzmu pod svaku cjenu novci...
Kao i svaki brod i ovi ima neke svoje mane...ima i mnogo vrlina koje fale nekom drugom...svako ko kupuje brod prvo mora sa samim sobom odredit želje i prioritete...
Da nebi ispalo da pod svaku cijenu branim proizođače,moran reć da recimo postupak Zanzinija( iz jedne druge teme) definitivno osuđujem...ali ionako se zna da taj ne živi od pravljenja brodova za razliku od drugih proizvođača
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO