Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
ognjen je napisao/la:Jel ima netko kakve upute za servis kopče ili slike??
CaptKirk je napisao/la:Imam problem na Torpedu s pogonom unatrag. Naime,kad je motor hladan,pri uključivanju pogona unatrag treba mu desetak sekundi da propela počne vrtiti. Kod toplog motora,dakle,nakon određenog rada nema s ovim problema. Ovo zna biti prilično neugodno kad izlazim s veza po vjetru.Dobio sam odgovor da je to kod Torpeda normalno u što ne vjerujem. Da li ima netko nekakav prijedlog što bi moglo biti? Da nije kopča u pitanju?
tramontana je napisao/la:ognjen je napisao/la:Jel ima netko kakve upute za servis kopče ili slike??
Bilo je u Burzi nautike pred 4 - 5 godina u par brojeva lijepo objašnjeno i poslikano servisiranje kopče.
Evo link, pa prelistaj malo arhivu: http://www.burzanautike.com/arhiva
beba je napisao/la:ubaci u brzinu i blokaj zamajac
VERMO 65 je napisao/la:Ja sam na flanđu montirao dvije vide koje sam fiksirao sa maticama.između te dvije vide sam turio šipku odgovarajućeg promjera i dužine i na taj način držao kontru jednom a odvidavao vidu drugom rukom isto tako odgovarajuće dužine(radi veće sile).Na isti način sam i montirao.
Sretno!
beba je napisao/la:pa to sam i reka prvi put 8 vida i samo se izvuče,jedini zajeb može bit ako ti list kormila neda
osvini nazad pa onda nemaš mista za čupat kopču
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.