Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
4ever je napisao/la:malo sale nije lose, samo nema doktora znanosti vise da covika upute kako triba a i pustit cu im jedan filmic uskoro onoga broda u punoj ribarskoj verziji ali istom brzinom, cak i putnom vecom
SEA je napisao/la:erni je napisao/la:Nabavio sam za Betinu 700 i motor Nanni 4.390 200ks kopča 2:1. Ima li neko sličan? Koliku mogu očekivat putnu, uz koju potrošnju?
isti motor ali sa 175ks na 2900rpm 17nm potrosnja blizu 23l (sa svakih 100rpm potrosnja osjetno skace a brod je najugodniji za vozit na nekih 17nm)
pricam o ´normalnim uvjetima
inace veoma dobar i jednostavan motor (land cruizer toyota 3l original baza)
4ever je napisao/la:evo jedna ako ima male dice, betina koju sam stavia sa volvom 190 konja i putna 20 milja 1l na milju
Gaso je napisao/la:4ever je napisao/la:evo jedna ako ima male dice, betina koju sam stavia sa volvom 190 konja i putna 20 milja 1l na milju
Samo ti prvo nama objasni kako računaš potrošnju. Da nisi ti isti ko moj stari, pa da djeliš litre sa satima.
SPLIT - SUSAK more 1bf, tankanje u Vodicama 1x, ML 2x, putna 17čv, znači motor je radio konstantno na 2900, potrošnja 22l/h motor C-R Nanni, potrošnja potpuno jednaka kod istog testa sa običnim TD Nanni 150HP.
Trenutno korisnika/ca: MSN [Bot] i 3 gostiju.