Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
M710 SEA PEARL je napisao/la:" Glede " zahoda , ja san u legendarnom napravija zahod 0.85 puta 1.25 i pari mi se tisno , ZATO cu na platformu stavit dva rukohvata ( za livu i desnu ruku) i pod noge nesto sta se ne klizi !
Pa cemo ,kad nema nikog u vidokrugu ..... DIRECT DRIVE ...... u more !
bariton je napisao/la:Dragi vlasnici najlipšeg obiteljskog broda na hrvatskoj strani Jadrana (a i šire) ! Potpuo ste me oduševili . Radin u najvećoj svjetskoj tehnološkoj firmi (bastion liberalnog kapitalizma, bože prosti ) i život mi prolazi u nervoznom i ispraznom sustizanju nečijih nerealnih očekivanja - rasti, prodaj , pobjedi konkurenciju .... ka da je sve to važno . Ovdi , sramežljivo ubodem sliku nekog svog WCa , i razvije se kreativnija diskusija od svih koje san doživija u svom radnom vijeku (koji nije zanemariv). Svaka čast !
Iman ideju - ajmo dogovorit jedan vikend u Kolovozu , recimo na Krknjašima - uvik je bonaca , nazovimo ga "Slet Galebova" ili kakogod , lipo se tamo usidrimo sa familijama , curama, , prijateljima , sami , kako kome odgovara , napijemo se , okupamo, slikamo za uspomenu (može Šime Strikoman koliko nas ima ) , razmijenimo iskustva i dobro se provedemo . Šta van se čini ?
zore70 je napisao/la:A mi ostali ništa....smrdimo,a?!
amiklic1 je napisao/la:pa naravno da ćete doć'. Ideja je da se skupe Galebi, a na njima može bit kol'ko eliš ekipe. Evo, ja ću tebe povest.
Do Krknjaša imaš vrimena i ubit oko, da dođeš odmoran
lupis je napisao/la:ja sam sad uletio.....
o čemu se ovdi radi?koja je tema?
riberer je napisao/la:Kako o čemu? Pa o meetingu, o čemu drugom ...
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.