Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
stripy je napisao/la:Kad smo kod cijene najma veza svi koji imaju brod vezan u sportskoj lučici Vitrenjak u Zadru prošli misec su dobili od novog koncesionara lipu čestitku. Cijene najam su digli ni manje ni više nego cca. 300%, za brod od 7-8m se do sada plaćalo 1500kn a sada 3700kn. Dobiješ novi ugovor na kućnu adresu po principu uzmi ili ostavi, ako ti ne paše cijena makni brod i sve ok. Očito se ide na to da se iz svih boljih lučica potiraju domaći ljudi i dovede ekipa koja ima brodove od +100 000€ i kojima nije poblem dati min. 600€ godišnje za vez, a svit sa drvenim brodovima 5-8m i manjim plastičnim koji ne vride ni 7000€ snalazite se kako znate.
Ne znam kakve su cijene u sportskoim lučicama u ostalim gradovima ali u Zadru se ugasila jedna oaza di je mali čovik mogao po pristupačnoj cijeni držati svoj brod koji mu ne služi za luksuz i pokazivanje već za opuštanje i bijeg od surove svakodnevnice.
stripy je napisao/la: za brod od 7-8m se do sada plaćalo 1500kn a sada 3700kn..
lupis je napisao/la:stripy je napisao/la:Kad smo kod cijene najma veza svi koji imaju brod vezan u sportskoj lučici Vitrenjak u Zadru prošli misec su dobili od novog koncesionara lipu čestitku. Cijene najam su digli ni manje ni više nego cca. 300%, za brod od 7-8m se do sada plaćalo 1500kn a sada 3700kn. Dobiješ novi ugovor na kućnu adresu po principu uzmi ili ostavi, ako ti ne paše cijena makni brod i sve ok. Očito se ide na to da se iz svih boljih lučica potiraju domaći ljudi i dovede ekipa koja ima brodove od +100 000€ i kojima nije poblem dati min. 600€ godišnje za vez, a svit sa drvenim brodovima 5-8m i manjim plastičnim koji ne vride ni 7000€ snalazite se kako znate.
Ne znam kakve su cijene u sportskoim lučicama u ostalim gradovima ali u Zadru se ugasila jedna oaza di je mali čovik mogao po pristupačnoj cijeni držati svoj brod koji mu ne služi za luksuz i pokazivanje već za opuštanje i bijeg od surove svakodnevnice.
trebao si prije o tom mislit....
i nije za mandrać...,nego za "sekiracija"...
stripy je napisao/la:
da, u pravu si, trebao sam misliti prije 25 godina kad se lučica gradila i kad smo svi participiralii u izgradnji sa 10000 DEM da će doći do ovoga.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.