Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Rafter je napisao/la:Da ja sam sa svojim zadovoljan![]()
Rafter je napisao/la:A sirok je kao i svaka dalmatinka a nije nista znacajno duzi, ali sigurno je manje vergulast od dalmatinke s natkabinom..istina je da se nagne i da ga val zaljulja ali ga veliki spojleri dobro drze i brzo stane...e sad da se kava nemoze skuhat na njemu e tu se nebih slozio, onda se ni na jednoj dalmatinki nebi moglo nista kuvat
brukiluki je napisao/la:Bio sam na sajmu u Splitu i provao navala. Stvarno dobar izbor i ako mi financije dozvole u bliskoj budućnosti i ja bi ga volio imati. Dosta mjesta u kokpitu,pregledan i funkcionalan za većinu potreba.Dobro sluša u krmu a sa hondom 50 ks i nama dvojicom smo postigli 17,5 kt sa malo mora. Ugodno se vozi na 12 kt a potrošnja po boardu kojim je uparena honda sa garminom se kretala 6-11 litara.Još malo da porade na unutrašnjoj završnoj obradi natkabine i nekim detaljima bilo bi super .
brukiluki je napisao/la:Bio sam na sajmu u Splitu i provao navala. Stvarno dobar izbor i ako mi financije dozvole u bliskoj budućnosti i ja bi ga volio imati. Dosta mjesta u kokpitu,pregledan i funkcionalan za većinu potreba.Dobro sluša u krmu a sa hondom 50 ks i nama dvojicom smo postigli 17,5 kt sa malo mora. Ugodno se vozi na 12 kt a potrošnja po boardu kojim je uparena honda sa garminom se kretala 6-11 litara.Još malo da porade na unutrašnjoj završnoj obradi natkabine i nekim detaljima bilo bi super .
brukiluki je napisao/la:detalje srede bez problema, ja sam bio 2 dana prije isporuke kod njih i rekli su mi sve što me smeta da slobodno kažem te će ispravit i tak je i bilo, neznam kojeg su navala stavili za sajam??
Na sajmu je bio sa modrim dnom ,registracije cs ,a po krmi je honda 40 podignuta na 50.Gospodin je vrlo ljubazan i vrlo rado je pristo na probnu vožnju a želio sam još provat ven 500 fly kabin sa tohatsuom 30 ali nije bio u moru.
Trenutno korisnika/ca: impulz i 2 gostiju.