Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Gonzaga je napisao/la:Moj
Inače, motonavisu sve pohvale! Brzi i nadasve uslužni. Prvi put sam mjenjao impeler i to sve, čovjek mi je poslao na mail sve slike i objasnio što mi sve treba i kako to napraviti a da nešto ne zeznem.
LP
Jadranko je napisao/la:Gonzaga je napisao/la:Moj
Inače, motonavisu sve pohvale! Brzi i nadasve uslužni. Prvi put sam mjenjao impeler i to sve, čovjek mi je poslao na mail sve slike i objasnio što mi sve treba i kako to napraviti a da nešto ne zeznem.
LP
i ja bih ti poslao sve da za servis na 20 radnih sati koji se sastoji od izmjene ulja i filtera samo za uslugu servisa traže 900 kn!? naravno plus ulje, filter i sitnice a nisam siguran za dolazak i da li je još sve plus pdv!
Svaka čast motorima suzuki ovaj moj mi je drugi potpuno isti... i potpuno sam zadovoljan motorom...i znam što sam kupio... ali ova cjena servisa
Meni nije problem to platiti...
...ono što NE volim je kad me netko oženi ili ima za budalu... a kad ti netko preko telefona veli nonšalantno daje to cjena i ... eh... što se može...
...dobijem upravo taj osječaj!
dentex je napisao/la:Je, cilindar (samo je jedan) je pod vodom. Ali to nema veze, jer dok je bio novi nije se ništa čulo. Sada kad digne skoro do kraja, počne "cviliti".
dentex je napisao/la:Mislim da nije u tome svar, istina , poništio sam ograničenje podizanja, ali još uvijek ne dodiruje ništa da bi proradio prekotlačni ventil. Jedino mi nije jasno zašto se još uvijek ne podigne dovoljno da ga se može osloniti na nožice?
Mislim da je ipak ostalo zraka u cilindru, tražit ću da se to sredi kod slijedečeg servisa.
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.