som je napisao/la:Pape ima svega ali ko su Galeb, Maestral ili Dalmatinka u svjetskim razmjerima za razliku od Jeanneua.Osim toga, nemoj se ljutit ali ti si trenutno pristran.
..nisam niti malo pristran, samo kažem da se je sve prokurvalo...od naših do stranih...ništa se više ne radi ka šta se radilo...i svugdi možeš nać svašta...a viruj mi kad bi počeja to sve slikavat i obišat ovde...a bolje mi je mučat...
amiklic1 je napisao/la:http://www.novosti24.net/page.php?code=1947575547&novost=3&naslov=Dobio%20na%20lotu
Kad ti Jeanneau ne plaća za reklamu, evo da ja pomognem.
daleko su ovi danas brodovi od tvog, Pape, po kvaliteti izrade.
prije dvi godine vidjeh jedan Prestige 30 i nešto stopa, sva izolacija žica ostala iza obloga, a na drugom brodu laminirana stara krpa oko tunela bow-thrustera
...
nažalost, dva su razloga. Prvi je pohleda proizvođača, drugi je šta svaki glupan želi imat' brod, pa se ljude lako prevari
...ne triba mi niko plačat reklamu, najmanje meni jeannau, a uspoređujući se sa tobom... daleko si više izreklamira ti Taru, nego ja šjor Jeanneaua...al otom potom...samo jedna stvarčica koju očito niko ne vidi na slikama (ili vidi)...a to je da je plastika debela i zdrava na strujnicama i ako se zna kako se brod izliva u kalupu ja ne vidim ovde nikakav problem...di je to brod šupalj, odnosno di se to crne mista di je more prodiralo u sami kaljužni prostor, nek neko upre prstom....ne želin grišit dušu, al mislin da je problem negdi drugdi...ne znan možda se i varam ovako iz slika...ali ja vidim da je neko samo izrovarija strujnice brusilicom i ništa više...a poznavajući tehniku livanja...eno otpilaj komad brka ili strujnice negdi drugdi na nekom brodu...sve je šuplje ili je ispunjeno pjenom i sa druge strane iznutra zalaminirano...ili kod nekih nema ni pjene ni začipljanja (ravnanja) laminatom... a druga stvar poznavajuči proizvodnju bilo ćega...od igle do lokomotive na velikim količinama uvik ima škarta...10 nevaljalih od 100 proizvedenih je sasvim normalna pojava...a svi smo čuli ili nismo čuli za friday car (petak auto)...poznato je da petkom izlaze dosta lošiji auti nego ostalim radnim danima...zašto?...ljudima se ide kući... al opet ponavljam ne branim nikoga, ponajmanje Jeanneau-a, uostalom, ako je sudit po onoj mojoj temi i šta san sve pokaza i reka da san naša na jednom brodu...onda mislin da ga ja najmanje reklamiran, a više reklamiran svoje znanje i svoju volju....
...al nema veze, idemo daljen...još jedan Jeanneau ementaler ....samo niko neće obisi domaću Gaudu...