Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
GOF-ZD je napisao/la:Ponekad se čekaju tjedni pa čak i miseci da se ode na more.Pa kad si dočeka taj dan(u puno slućajeva se dogodi da je zubinja već u zoru na brodu)onda bi kao trebalo skupiti arti i doma.Ma ko je taj?Naravno treba imati miru i ne treba raditi pokolj
GOF-ZD je napisao/la:Ponekad se čekaju tjedni pa čak i miseci da se ode na more.Pa kad si dočeka taj dan(u puno slućajeva se dogodi da je zubinja već u zoru na brodu)onda bi kao trebalo skupiti arti i doma.Ma ko je taj?Naravno treba imati miru i ne treba raditi pokolj
lupis je napisao/la:Pa o tome ti ja pričam,koji k.... rade s tim...????
To sve nebi pojeli ni da su tuljani!
Prodaje se,eto što se radi....!
Sad u zadnje vrime se počelo slikavat s velikim društvom po kućama kako se goste kvalitetnom ribom....
, tako da ako ga danas sutra netko bude pitao na sudu šta radiš sa ribom uvik možeš reć kako si omiljen u svom mjestu i da imaš puno prijatelja pa se družite uz iće i piće,"evo,gledajte gospon sudac...,to su slike s našeg prošlog druženja"
Eh....,pa nismo svi baš budale
nikoM je napisao/la:Ama,Lupis i ova država sama sebi skače u usta sa ovim svim mogućim dozvolama.
Te rekreativna,te sportska,te dopunski ribolov,biće da ih ima još,a od toga se jako dobro može zarađivati što su neki
i shvatili.
Po meni,sve to ukinuti,osim rekreativne,za ostale otvori obrt pa izvoli ribati.
Ja imam rekreativnu dozvolu i kad uhvatim jednu,dvije ribe ja idem doma.Ne kažem da ne bih mogao još,ali idem doma.
I ne iden na ribanje da baš moram nešto uhvatiti,nego baš da odmorim dušu i mozak na moru.
Ono što uhvatim,to i pojedem i to je za mene rekreativno.
Neko se ne mora složiti sa mnom,ali ja tako mislim.
Da rekreativac,a krkne deset kila zubataca na dan!!!
lupis je napisao/la:...ljudi svačemu pribjegavaju ne bi li ili preživili ili lako zaradili.To nije opravdanje!
A kad si tako pametan,reci,pa ča ne bi ti bio za to da se dozvoli dnevni ulov od 20 kg a da se eliminira otkup na crno!
Ko je za!
kakvo kulinarsko umjeće...,ja ti pričam o alibiju koje je netko napravio u slučaju frke!
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.