Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
baracuda je napisao/la:loligo samo se ti rugaj a isto znan da bi ti jako voli doniti kašeticu ribe doma,i da se nebi pita što si napravi..,a bidan nemoreš uvatit ....ma jesi li bar kojeg ciplića ubi ovo lito roneći tehnikom freedivering bez boca hehehe
karamba je napisao/la:riba nije ugrožena i ima je jakooooo puno .
baracuda je napisao/la:tako je karamba,ribe ima bar za nas sportaše još, i niko ne govori da more ne triba čuvati i misliti o sutra ali priče o globama i 5 kg limitu su ništa nego pizdarije,mene jedino živciraju domaći izdajnici koji vode talijane i slovence na bogate pošte i brake koji nisu ni na karti,....popizdin kad se na teracama kućerina sa po 10-tak apartmana suše odijela i kompresorima u dvoru pune na 100-tine boca ,evo sada nedavno panulivan uz nenaseljene otoke a ono svako malo po 3-4 šćapa iz kraja i to točno tamo di se orade držu..talijani,prepoznan ih iz kilometra,ko ih je razbaca tamo nego neko naš,u porte donose ogromne količine ribe,po 10-15 zubaca i gofova od po 40-50 kg,orada na desetke kila,arbune na karijole..a troke nema ribe (ja vidio)..pitaš iste te domaće izdajnike di je uvati ribu, nema šanse da ti reče,na talijanskom forumu talijani savjetuju jedan drugoga s kim se tribaju upoznati u kojem portu,čak su napisali da za par piva se dobiva informacija di što i kako..jebiga iman ja frenda što se ukrca u njihov brod i za 100 eur ih navozi na ribu .
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.