Tv i ribolov

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Tv i ribolov

PostPostao/la borro » 21. 04. 2011. (07:19)

Dali netko gleda ovih zadnjih dana emisiju sličnu onim lovcima na rakove, a sad ide lovci na sabljarke Sword Fish (kako li se već točno zove emisija) :think: . Ne mogu gledati, sve me srce boli i ne vjerujem očima ono što gledam :?: :wtf: . Emisija prati nekoliko brodova koji izlovljavaju sabljarke na obromne parangale. Parangali imaju po 50-60 i više kilometara i znaju uloviti no hrpu ribetina u jednoj rundi. Praktički ulove 5-6-7 tona sabljarki u 3-4 runde. A sve komadi po 150 i više kila :shock: . E sad, svak od nas sanja da bar jednom u životu ulovi takvu ribu, a ovi ih tamane, al onako!
Čudi me da se ne ulovi niti jedna manja... Jel to sve nariktano, mislim si...
Chuck Norris Approved
borro
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: deplasmanac Zampieri mare iz 1976g. + VP2002

PostPostao/la tramontana » 21. 04. 2011. (09:26)

borro je napisao/la: Ne mogu gledati, sve me srce boli i ne vjerujem očima ono što gledam :?: :wtf: . Emisija prati nekoliko brodova koji izlovljavaju sabljarke na ogromne parangale.

Treba zabraniti mreže svih vrsti, parangale, ... gospodarski ribolov općenito :evil: ;) , evo, ni ja nisam još nikad ulovio inćuna ... a i kako bi, kada ovi plivaričari lampaju cijele noći ...
tramontana
Moderator

Tip plovila: MAESTRAL 6,70, kabina, natkabina i TORPEDO 24

PostPostao/la teo_ribar » 21. 04. 2011. (12:27)

tramontana je napisao/la:, evo, ni ja nisam još nikad ulovio inćuna ..

kad loviš sa prevelun udicun :D :lol:
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la gonič zmajeva » 21. 04. 2011. (13:41)

borro je napisao/la:Dali netko gleda ovih zadnjih dana emisiju sličnu onim lovcima na rakove, a sad ide lovci na sabljarke Sword Fish (kako li se već točno zove emisija) :think: . Ne mogu gledati, sve me srce boli i ne vjerujem očima ono što gledam :?: :wtf: . Emisija prati nekoliko brodova koji izlovljavaju sabljarke na obromne parangale. Parangali imaju po 50-60 i više kilometara i znaju uloviti no hrpu ribetina u jednoj rundi. Praktički ulove 5-6-7 tona sabljarki u 3-4 runde. A sve komadi po 150 i više kila :shock: . E sad, svak od nas sanja da bar jednom u životu ulovi takvu ribu, a ovi ih tamane, al onako!
Čudi me da se ne ulovi niti jedna manja... Jel to sve nariktano, mislim si...

Gleda san jednu-dvi epizode. Ako si gleda oni film Perfect storm, isti je đir ka u filmu. Samo nema oluje. E dogodi se i da ne uvate po kaladi skoro pa ništa. Onda krene kuknjava o velikim kreditima ,gorivu ,ješki,plaćama.....Isto kao u nas u HR. E,sitija se još nešto. Baza je šta većina tih sabljarki već bude krepana tako da nema fajta. Zakučaju ih brankanelima i utovaraju ih ka bije u brod. Čim su brodi i riba na televiziji+ribari ne može bit loša serija :thumbup: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

Prethodna

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.