Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
lupis je napisao/la:Predlažem da se 2009-te zabrani za početak lov liganja!
Žuna je napisao/la:Ma ljudi netriba toliko kazni i zabrana,ima onih sto vataju i ne vracaju nista nazad kod mene svitlu cilu noc i kaze uvatja 3-4 kg lignji a od toga 1,5kg manje od 5dkg,ljudi koda da ne razume tu stetu sto rade,rade sami sebi,npr,kad iden na lice i kad mi skokne od kila dva lipo je vratin nazad il zubacic od 35dkg to je to,a one fore bolje da je uzmen ja nego neko drugi od tog nema nista,na kraju cemo ispastat ko talijani necemo imat nista,pocmimo od sebe i bit ce bolje,nadam se.,.,
raptor je napisao/la:Žuna je napisao/la:Ma ljudi netriba toliko kazni i zabrana,ima onih sto vataju i ne vracaju nista nazad kod mene svitlu cilu noc i kaze uvatja 3-4 kg lignji a od toga 1,5kg manje od 5dkg,ljudi koda da ne razume tu stetu sto rade,rade sami sebi,npr,kad iden na lice i kad mi skokne od kila dva lipo je vratin nazad il zubacic od 35dkg to je to,a one fore bolje da je uzmen ja nego neko drugi od tog nema nista,na kraju cemo ispastat ko talijani necemo imat nista,pocmimo od sebe i bit ce bolje,nadam se.,.,
Žuna,pa upravo radi toga i triba doć do nekakvih ograničenja lova inaće ovi mladi svit kroz deset let neće imat za vidit pojedine vrste riba a globe su potrebite upravo zbog takvih ča vataju prekomjereno i nedoraslo
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.