Očekujem komentare!!!

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
bronzin je napisao/la:Izvinjavam se unaprid zbog OT-a ali meni je tužno da državna ustanova kupuje plovilo strane proizvodnje kraj svih naših proizvođača!
bronzin je napisao/la:Izvinjavam se unaprid zbog OT-a ali meni je tužno da državna ustanova kupuje plovilo strane proizvodnje kraj svih naših proizvođača!
riberer je napisao/la:bronzin je napisao/la:Izvinjavam se unaprid zbog OT-a ali meni je tužno da državna ustanova kupuje plovilo strane proizvodnje kraj svih naših proizvođača!
Zašto sad' pa to? Ne bih htio i ja otići u OT, ali ne vidim ni najmanji razlog za to da država postupi na takav način.
Ostanimo u temi, a o tim i takvim ... stvarima i razlozima, imamomo Parlaonicu ...
gonič zmajeva je napisao/la: Prova mu je zatvorena ogradon. Očete li to ispilat i otvorit. Naime jako je zahebano s tom zatvorenom provon priskakat priko nje.
Nostromo je lipo primjetio da je Kuštera jeftiniji, vjerovatno i kvalitetniji.
josme je napisao/la:Očigledno nisi pozorno čitao postove......Brodica je za lučku upotrebu a pulska luka je zarvorena,nema valova a isti tako neće nikoga ganjati da treba brzo preskakivati ogradu.A što se tiče Kustera i ostalih domaćih proizvođača...rok isporuke ih koči...Kad bi se svi držali rokova vjerojatno bi im i prodaja bila veća...
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.