Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Mali Dabar je napisao/la:nemaš što na prvu viditi,kad digneš pokrivo obočno ruzina.
Upali motor,obicno pali otprve.
I u vožnju,barem 1 uru da radi na gasu..........prati pritisak ulja.
Kada se zagrije ,i na leru...........
Druga stvar probaj s rukom kako se griju cilindri,da otprilike jednako budu topli prvi i zadnji.
Dok motor radi isto podigni jedan po jedan dekompresor da vidiš rade li cilindri ravnomjerno ili je jedan jači od drugoga.
I obrati pažnju na kopču,kako ukupčava tj. dali proklizava ?
Ovako upaliti motor 2-3 minute,pritisak je sigurno dobar,ali treba viditi kakav je kada se ugrije.
Baci oko na ispušni kolektor dobro ga pregledaj sa svih strana.
VERMO 65 je napisao/la:beba je napisao/la:digni jedan dekompresor i probaj motor okrenit sa kurblom,pa to ponovit sa drugim cilindrom,
uglavnom ako ga uspiješ okrenit a da ne otegneš jaja nevalja
Koliko je to sigurno raditi dok je motor u pogonu!?
Itko zna!?
Mali Dabar je napisao/la:nemaš što na prvu viditi,kad digneš pokrivo obočno ruzina.
Upali motor,obicno pali otprve.
I u vožnju,barem 1 uru da radi na gasu..........prati pritisak ulja.
Kada se zagrije ,i na leru...........
Druga stvar probaj s rukom kako se griju cilindri,da otprilike jednako budu topli prvi i zadnji.
Dok motor radi isto podigni jedan po jedan dekompresor da vidiš rade li cilindri ravnomjerno ili je jedan jači od drugoga.
I obrati pažnju na kopču,kako ukupčava tj. dali proklizava ?
Ovako upaliti motor 2-3 minute,pritisak je sigurno dobar,ali treba viditi kakav je kada se ugrije.
Baci oko na ispušni kolektor dobro ga pregledaj sa svih strana.
ivoljubic je napisao/la:beba,stavi brtvu koju si napravio,ja sam pomiješao lončiće. imam nesto manuala,mogu ti poslati na mail
pozdrav
ivoljubic je napisao/la:beba, mislim da u originalu dodje ''O'' ring u utor,ne brtva
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.