Postao/la borro » 29. 03. 2011. (13:50)
Evo, mena je npr. jaako ljutilo kad sam imao nevolju sa brodom i zovem čovjeka sa šlep službom. Sve mu objasnik koliko težak brod dugačak i sve to. Kaže on "nema problema, ja ću sve srediti, vi nemate brige". Došao on sa kamionom (a znao je da je potonuo) gleda..."a tko će u more?" Pa jesi rekao da ćeš ti sve da ništa ne brinemo. Srećom smo pripremili pumpe za vodu, rodilačka odjijela, maske i slično pa smo bili spremni. Čovjek je došao sa dizalicom koja je jedva podigla teret (on je znao da može dići prazan), došao bez pumpe vode, bez ičega, a da stvar bude bolja, najviše me naživcirao njegov križ na koji se kače trake. Katastrofa. Pa moj brod je malo preširok i pretežak za križ - jednu štangu dužine ni 2 metra. "nije, nije" kaže on, na kraju mi je bio prilično popigao brod. Na to me sad podsjetilo ova tema "Marušić 21" gdje vidim da čovjeku sva 4 kraja trake objese na kuku. To je totalno krivo.
Sad sam dao raditi križ koji je širi metar od mog broda.
Primjetio sam da na dijelu obale od Starigrada-Paklenice sjevernije desetak-petnajstak milja skoro svaka kuća ima svoju dizalicu za barku, jer su i kuće tako građene da praktički svaka ima svoj dio obale i mol, a do mora ne možeš niti doći ako tamo ne živiš, već moraš zaobići to mjesto, no barem dizalica ima na izbor. Kad dođem kući stavit ću koju sličicu.
Chuck Norris Approved