Hm ... ne znam smijem li se uopće javiti, no ovdje je puno toga krivo shvaćeno ... ne razumijem o kakvoj vi ti zloj krvi pričate? Barem ja nisam ništa loše mislio
Dakle ovako, ono prije sam napisao zato, jer mislim (i dalje ... a vi komplicirate) da ova tema uništava (eh sad, ovo "uništava" je preagresivna riječ, trebao bih napisati neku koja ne razjaruje vašu maštu o "zloj krvi" ... dakle probajmo sa "zagušiti") ili bolje rečeno, guši smisao ovog foruma.
Zašto ga guši? Zato, jer je do pojave ove teme bilo napisano
četiri i pol stranice dobrih recepata (jedan po jedan), uglavnom popraćenih slikama i bez nepotrebnih spominjanja "poznatih kuharica", jer je SVAKI od tih recepata djelo nekog od forumaša ... nije vrag da vam je teško kliknuti gore na Mediteranska kuhinja, kako bi vidjeli o čemu govorim?!
Ovako je zabavno i opušteno, no forum (kako je bio zamišljen) ovom temom definitivno gubi smisao, jer u njemu pišemo o svemu, a ako i ima recepata svi su ovdje naslagani zbrda-zdola ... kao teme o puno brodova, u njima se govori osvemu, a korisne informacije i detalje je jaaaaaaako teško pronaći u općoj pretrpanosti.
Moderatori sa time nemaju nikakve veze, najbolje da sada izvlačimo iz konteksta pojedine recepte i ubacujemo ih u nove teme ... a ti isti se mogu jednostavno napisati sa klikon na Nova tema. Ja se samo bojim da se više nikome neće dati napisati neki od načina spremanja hrane u zasebnoj temi, pa je i ono moje prijašnje stavljanje "zamotuljaka" bilo provokacija ... naravno, trebalo je uz slike napisati i od čega i kako sam ih napravio, same slike u receptima ne "govore više od tisuću riječi" ... ima i par mojih tema, pa ih potražite da vidite na što mislim.
Pročitajte ovo polako, ne mislim ništa loše, krv mi je u redu (dobra) i ... svih vas volim
I ne javljam se više