APSURD

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: APSURD

PostPostao/la raptor » 04. 12. 2008. (11:10)

No dobro,ako nisi napisao ja se izvinjavam tebi a i puku a glede moje greške ;)
ps.naravno da ču isto i provjerit ;)
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la raptor » 04. 12. 2008. (12:04)

slika

Labrax je na jednom forumu ponudio svoje genitalije, ako netko uvati zubaca na jig... očekujem da promjeni ponudu, jer još je mlad i nema pomladka. Bilo bi ga šteta kao i zubaca u lovostaju. Osobno se ne mogu pohvaliti nekim ulovima, kao ni ostatak ekipe, ako se u uspjeh jiganja ne podrazumjevaju: arbuni, kanji, palamide, lokarde, ranji, pokoji totan. Naime ovi navedeni našli su se na jigovima naših jigera. Ono što sve zanima je, hoće li se uloviti zubatac. Pa nažalost, moram napisati (odati), da je ekipa s nestrpljenjem htjela isprobati svoju novu dragocijenu opremu i da se nakon nekoliko izlazaka, ne ciljano na zubaca već isprobavanje opreme, jedan i zakačio... Vjerujem da će se ekipa strpiti još 5 dana, u miru odgledati kockaste, a zatim puni elana na jiging.
http://www.pag-more.com/forum/index.php?topic=23.0 slika

Pa možda lažem ja, ali selo valjda ne ;) slika
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la morski konjic » 04. 12. 2008. (12:15)

e to je lijepo kad se ljudi izvine jedan drugom,a sad možemo natrag na temu,moji su stavovi u ovoj priči isti kao i kod gospodina gofa1 te mislim da te zakone treba regulirati a mi možemo poslati apel na ministarstvo,predlažem pošto sam ja novi i ne želim se gurati neka tu čast slanja jednog tako savjesnog apela obavi neki stariji član foruma ..pa možda i sam gospodin gof1..ili gospodin raptor koji je istih svetonazora a ima najviše staža na forumu a može i gospodin labrax pa mu to možda pomogne da se iskupi pred članovima kojima se očito zamjerio

pozdrav
more i samo more
morski konjic
Member

PostPostao/la porer » 04. 12. 2008. (20:34)

labrax je napisao/la:sve sto sam gore napisao je cista istina i svi to dobro znate, i to bi objektivno bilo kurcenje kad bi to iznosio bez razloga, a ovdje je postojao vrlo dobar razlog, da se obranim.

Ma je moj qr@c, koji je razlog da si počeo onako njanja priču. Kurčenje objektivno ili ne je kurčenje a kurče se primitivci ili budale, svejedno. A obrana da te je Bulić držao na koljenu dok te je Tona dizao u zvijezde a ti si ushićeno srao o tome kako si najbolji baš i nije neka.... E sad samo još proseri kako je na ovom forumu sve ovo smeće s kojim ne želiš imati posla i posrao si se do kraja.
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la morski konjic » 04. 12. 2008. (22:25)

gosp.porer??!!
došao sam vidjeti tko će poslati apel a naišao na ovakve prostote!!
užas....očajno
mislim da bi ovakve grubosti prije mogle otjerati mene negoli gosp.labraxa jer ovo je zastrašujuće , osim ako se ne šalite interno,..naravno
more i samo more
morski konjic
Member

PostPostao/la riberer » 05. 12. 2008. (03:22)

porer je napisao/la: qr@c ... Kurčenje ... kurčenje ... kurče ... primitivci ili budale, svejedno ... ushićeno srao ... proseri ... i posrao si se do kraja.

porer, razumijem tvoju ljutnju, no ona se može izraziti i malo drugačijim riječnikom. Ili ne može ?! slika

morski konjic je napisao/la:gosp.porer??!!
došao sam vidjeti tko će poslati apel a naišao na ovakve prostote!!
užas....očajno
mislim da bi ovakve grubosti prije mogle otjerati mene negoli gosp.labraxa jer ovo je zastrašujuće , osim ako se ne šalite interno,..naravno

morski, ovo su izgleda za tebe malo prežestoke teme. Za sada ti je možda bolje da samo čitaš ... ;)
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la ribarica » 05. 12. 2008. (07:49)

a majko moja...
ribarica
Old Senior Member

PostPostao/la zubatac » 05. 12. 2008. (10:37)

labrax je napisao/la:
raptor je napisao/la:kao jel to ono kad ti se jaja obise do poda

ali ja ovo stvarno nisam napisao to je cista laz

sićan se da san se ja kladio sa labraxom da ako ulovim zubonju na vj da ćemo ga onda
objesiti za jaja nasred Zadra i čovik je prista.
Ja do dan danas nisam ulovio zubonju na vj tako da su njegova jaja za sada mirna,
ali mislim da mu u budućnosti neće biti veselo.
Mlad si, pa frende karaj po Zagrebu i uživaj u svojim jajcima dok je kesa na mistu, i trdooooooooooooooooo ;) ;) ;)

Pozdrav svima koliko vas ima :lol:
zubatac
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: MAESTRAL 800 LOMBARDINI 60KS

PostPostao/la legi » 06. 12. 2008. (15:29)

Baš je zanimljivo,čitat Vas ,al kad se ne može na more ni to ni loše,ventili se ispušu ;) Pozdrav svima i tvrdo :!:
Ne lovim lignje
legi
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: 2 drvene barke-torpedo i scam

Prethodna

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.