Šta se sve prodaje

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Šta se sve prodaje

PostPostao/la Inshoma » 22. 12. 2010. (19:45)

Oni uglavnom provode radni vijek prema kraju i to je cilj, a ako baš moraju zajebavaju narod radi gluposti uglavnom.
Nedao ti bog da ti trebaju na moru... gotov si sigurno! Ma mislim kao i na kopnu da ne duljim. NIŠKORISTI.
Inshoma
Member

PostPostao/la gonič zmajeva » 22. 12. 2010. (21:21)

Inshoma je napisao/la:Oni uglavnom provode radni vijek prema kraju i to je cilj, a ako baš moraju zajebavaju narod radi gluposti uglavnom.
Nedao ti bog da ti trebaju na moru... gotov si sigurno! Ma mislim kao i na kopnu da ne duljim. NIŠKORISTI.

Ajde podijeli s nama svoju frustriranost pomorskom policijom. Od kad sežu te traume i zašto.
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la ivo-slano » 31. 12. 2010. (03:38)

Evo ja ću:
Ima tome mjesec dana. Pošao u zoru uhitit liganja pa ih malo prošetat okolo i nalete veseljaci. Papiri i dozvola od barke srećom uvijek u barci. Kad ono, ostao novčanik sa dozvolom za ribanje i dokumentima doma :eh:
Uglavnom ura vremena maltretiranja. Normalno znao sam JMBG napamet i ustanovili su da sve štima i na kraju:
Moš' birat 500 kunića za dozvolu ili 800 za osobnu. Zaludu kumi i moli, pokušaj im obećati da ćeš ujutro donijeti dozvolu u policiju. Ma ne bendaju te ni pet posto.
Na kraju me još pitaju imam li kakve primjedbe na postupak. :twisted:
Znam da sam kriv, ali malo dobre volje može riješiti sve probleme. Ali 500 kunića nije malo, a svakome se može to dogoditi. Inače tu vražiju dozvolu uzimam u 2-3 mjesecu već 10 godina. Na kraju sam skontao, da sam i dobro prošao.....
Ovo nije mjesto za ovu temu, ali..........ma što reći.
ivo-slano
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: pasara 4,80 jugoplastika, volvo penta 2001

PostPostao/la Thomy » 31. 12. 2010. (11:35)

ivo-slano je napisao/la:Evo ja ću:
Ima tome mjesec dana. Pošao u zoru uhitit liganja pa ih malo prošetat okolo i nalete veseljaci. Papiri i dozvola od barke srećom uvijek u barci. Kad ono, ostao novčanik sa dozvolom za ribanje i dokumentima doma :eh:
Uglavnom ura vremena maltretiranja. Normalno znao sam JMBG napamet i ustanovili su da sve štima i na kraju:
Moš' birat 500 kunića za dozvolu ili 800 za osobnu. Zaludu kumi i moli, pokušaj im obećati da ćeš ujutro donijeti dozvolu u policiju. Ma ne bendaju te ni pet posto.
Na kraju me još pitaju imam li kakve primjedbe na postupak. :twisted:
Znam da sam kriv, ali malo dobre volje može riješiti sve probleme. Ali 500 kunića nije malo, a svakome se može to dogoditi. Inače tu vražiju dozvolu uzimam u 2-3 mjesecu već 10 godina. Na kraju sam skontao, da sam i dobro prošao.....
Ovo nije mjesto za ovu temu, ali..........ma što reći.

Ma šta je to za tebe(kazna 500kn) 4-5 kg liganja ;) :lol: :lol:
...koliko moš baljezgat pizdarije...da ti je usta začepit... na guz**u bi progovorija....
Thomy
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Saver 19 Open, Yamaha 100

PostPostao/la Kapo » 31. 12. 2010. (11:43)

gonič zmajeva je napisao/la:
Inshoma je napisao/la:Oni uglavnom provode radni vijek prema kraju i to je cilj, a ako baš moraju zajebavaju narod radi gluposti uglavnom.

Ja sam srecom imao samo dobra iskustva sa pomorskom policijom/kapetanijom.Nekoliko puta su me kontrolirali, imao sam sve dokumente sa sobom osim jednom sto sam zaboravio dozvolu za voditelja. Uvijek je sve bilo fer i korektno 9nije ni bilo razloga za ne bit pristojan,kako ja tako i oni) cak i taj puta je covik izisa u susret uz opasku da se to vise ne ponovi,bla,bla,bla....Hvala druze milicajce....

A to da kad ti tribaju na moru,tu se slazem da su reakcije (ako ih uopce i bude) prilicno usporene
Any fool can criticize,condemn and complain....and most do...(by Dale Carnegie)
Born to ride....forced to work

Nemojte se prepirati sa glupim ljudima....prvo vas spuste na svoju razinu a onda pobijede na iskustvo.
Kapo
Old Senior Member

Tip plovila: Adria 1002 (Yanmar, 2 x 100 KS)

PostPostao/la Mali Dabar » 31. 12. 2010. (12:02)

Ma nije problem s domacim,oni su ljudine,uvik procakulamo............. :lol:
Problem su glavešine kada se spuste na more i idu uvesti reda,onda hebu i njih i onoga na koga naiđu........... :thumbdown:
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la Kapo » 31. 12. 2010. (12:12)

Mali Dabar je napisao/la:Ma nije problem s domacim,oni su ljudine,uvik procakulamo............. :lol:
Problem su glavešine kada se spuste na more i idu uvesti reda,onda hebu i njih i onoga na koga naiđu........... :thumbdown:

jel to sistem : hebe lud zbunjenog ? :o
Any fool can criticize,condemn and complain....and most do...(by Dale Carnegie)
Born to ride....forced to work

Nemojte se prepirati sa glupim ljudima....prvo vas spuste na svoju razinu a onda pobijede na iskustvo.
Kapo
Old Senior Member

Tip plovila: Adria 1002 (Yanmar, 2 x 100 KS)

PostPostao/la dalibor » 31. 12. 2010. (15:34)

A šta reć na ovo:

http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Crna-kronika/Cetvorica-istarskih-ribara-u-Sloveniju-prokrijumcarila-tri-tone-prstaca-jakobovih-kapica-i-prnjavica

Iznimka? Možda ipak stvari idu na bolje?

Prava stvar bi bila kada bi ih sudac osudio na npr. 2 godine besplatnog rada u nekom ribogojilištu. Uz nadzor naravno. Nabave mlađ o svom trošku i kad dođe vrijeme puste sve u more.
Od svega šta stoji na jednoj nozi, najdraža mi je čaša vina.

Nije važno ciljati u metu, nego metati u cilj.

Goran ivanišević: Ja sam žrtva teniskog reketa.
dalibor
Member

PostPostao/la ab ovo » 03. 01. 2011. (09:28)

U jednu ruku puntariol, u drugu macolu i štemat cijev tunela kroz Učku. Moglo bi trebat za prugu. :twisted:
ab ovo
Old Senior Member

Tip plovila: Učka-Yam 2t/4KS, Maestral 500-Yam 2t/6KS

PostPostao/la mnekic2003 » 03. 03. 2011. (18:08)

Živimo u Hrvatskoj
mnekic2003
New Entry

Prethodna

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.