Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
emils je napisao/la:Šetao sam plažom u ponedjeljak ujutro i vidio nešto u plićaku. Mislio sam da je zubatac. Uhvatio sam ribu za rep, još se koprcala. Bila mi je teška, pa sam se vratio doma po kariolu jer sam bio svega 200-tinjak metara od kuće
mala od kužine je napisao/la:Čudna riba.Da sam ja te sreće pa da lovim ribe od 30 kg za rep u plićaku
zore70 je napisao/la:A mi kupujemo puste štape,makinje,jigove,brodi svakakvi...čudesa....a lik šapon za rep,u kariolu pa doma
ivanposedarje je napisao/la:ja sam prije 4 godne na osti navečer ubio ribu sedmorupku,niko nije zna sto je,riba zivi na dubinama preko 100m,a ja je ulovim na dva metra.tako mi reče čovik iz instituta iz splita. a prošlu godinu,negdi u 10 misecu na osti na metar dubine barakudu od 2kg, čuda se događaju
ivanposedarje je napisao/la:riba zivi na dubinama preko 100m... ...tako mi reče čovik iz instituta iz splita
labrax je napisao/la:ivanposedarje je napisao/la:riba zivi na dubinama preko 100m... ...tako mi reče čovik iz instituta iz splita
oni kad nemaju pojma o nekoj ribi onda kazu da zivi na velikim dubinama to im je glavno
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.