Evo da se i ja javin, Slote danas san bia u kontrolu tvog vena i mogu ti reć da san se totalno razočara,trup kriv ode, kriv onde cili nekako izvitoperen ka da je friško izvađen i kalupa pa se cili iskrivija... jedan prozor manji, jedan veći, pa je jedna klupa duža od druge za dva ipo pedlja ali onda malo veća pedlja, a opet ona yamaha, frižan poklopac motora, tučena pala od propele (pari mi se da je motor pao kako se pala skrivila, čak mislin da nećeš moć vozit a da ne prominiš propelu), a motor stoji ukrivo, a bože te sačuvaj, ode ti svi brod hvale a nisu ga pošteno ni vidili, ništa se to ne vidi na ovin slikama, a još ti čestitaju i žele dobre želje a ja ču bit iskren i direktan, ukratko brod ti je ajme meni kuku moja, naravno da pritom moraš uzet u obzir da se ja, onako od srca šalin i da ti je brod ko picino oko, da ga je VEN dovea do savršenstva i da ti od srca čestitan i želin puno pređenih milja s njim,
puno te pozdravljan i nemoj me vikat šta te malo zafrkajen
Jedini način da se izbjegnu greške je steći iskustvo. Jedini način da se stekne iskusvo
je praviti greške.