lipo li je, lipo li je..
raptor je napisao/la:3.)a) Bome si svoje odavno napisa,a to ča si napisa stalo bi na prednju koricu knjige
e vis meni je drago radi tebe da pises ovakve gluposti i prikazujes se prid drugim clanovima ko si i sto si. vazno mi je samo sto drugi misle.
raptor je napisao/la:3.)b) a za tih 6-7 foruma neznam
upravo tako, tu se otkrivas, a neznas ni o brankarelu puno.. malo vise neg nista..
raptor je napisao/la:3.)c)ali znam da si na bivšem brankarelu napisa ukupno ka ja u jedan dan
super. ajme sto mi pasu ove tvoje price, netribam te ja potkopavat, ti to sam sebi radis. poznato je da sam ja bio među pokretacima brankarela (ne administrativno nego u smislu popunjavanja postovima i kreiranja scene), 2. misec 2006., ja, legi, magic, batana, da sad ne nabrajam, bilo je nas 20ak u to vrijeme, a dosla je i ostala ekipa s big-game-adria foruma koji se ugasio u 9. misecu iste god. a bio je majka svih ribolovnih foruma s ove strane jadrana (BGA forum).. stariji korisnici ce se sitit toninih (Tonči Žanko) riči "mali je entuzijasta i drži vam forum aktivnim".. u to vrime sam pokrenuo i svoj sajt, netribam govoriti koliko bi se ovdi moglo logirati ljudi i reci ti da sam im odgovorio na masu mejlova i privatnih poruka, uvik nekim savjetom, opisom ribolovne tehnike itd.. pa sad u peski.. evo ovo s peskom nebi se ni sjetio ubacit da me sad nije Bulić zvao i pita jesam im sto pripremio za 1. misec, da napisem nesto o zimskoj panuli (sad, mozda vec danas, za 12. misec, je izaslo o lignjama)... e pa
nije to slucajno, da su me jos u proljece 2006. primjetili na brankarelu i traze suradnju..
prestao sam visiti na brankarelu u lipnju 2006. i tad sam imao oko 1700-1900 postova, 3x više od "drugoplasiranog".. U trenutku gasenja brankarela (god dana poslije) i dalje sam imao najvise postova. kad si se ti popjavio tamo ja sam vec bio neaktivan jer sam otisao 1) jer sam imao napisat sto sam napisa i 2)upravo zbog takvih likova kao sto si ti..
istina da sam imao i dosta postova sa zajebancijom
al ja sam uvjeren da ce se ovdi nac neko ko ce ti potvrdit koliko sam pisao o tehnikama i koliko sam nesebicno prenosio znanje. onda ti dodju ovakvi likovi na forum pa se pitas ima li to sve smisla..
raptor je napisao/la:4.)spika s jajima se odnosi na ono kad san ja tek poćeo opširno pisat o vj tehnici ti si istu opisao ka jel to ono kad ti se jaja od jerkanja obise do poda i u startu si popljuva tehniku o kojoj blage veze nemaš
"jel to ono kad ti se jaja od jerkanja obise do poda" -
ja ovo stvarno nikad nisam napisao, to je napisao neko drugi, bezveze su se svi prenemagali s mojim jajima i ti si tu kao povrsni citac (i neko ko ocito lose pamti) napravio glupost pripisavsi to meni.. za tehniku sam rekao da se na terenima s malo zubataca nemoze usporedjivati s teškom panulom u rukama znalca, opet sam htio nauciti pocetnike da se ne zalijecu bezveze, da ne trose puste pare a u nesem moru ce vise rezultata imati s teskom panulom.. dakle jedan altruisticki poriv je bio u điru..
ako kazes da je jedna tehnika uspjesnija od druge to nije pljucanje po drugoj.. nego iznosenje cinjenica/vlastitog misljenja.. onda jos neko dodje i stavi sliku ranja (pauka) ulovljenog na VJ i kaze "vidis kako se lovi, labrax prica pizdarije".. a niko nije pricao o ranjima nego samo o zubacima (i to
ne krunašima), uostalom ranj se lovi i na peskafondo i na praznu udicu pa zasto nebi i na VJ..
i sad puno tu toga zvuci ka preseravanje, egocentricni ispadi, egotripersko preseravanje ako dobro ne pogledas sto stoji iza toga, ali rezultati na svim stranama sve govore.
uostalom:
raptor je napisao/la:...o članovima već oni sve znaju o tebi
- eto nije ni to slučajno, i to ide meni u prilog...
eto, oni koji me znaju od prije znaju da ja volim s vremena na vrijeme napisati ovako poduzi post i da gustam u tome, a tebe to samo jos vise ljuti, "neki tamo mulac ti pametuje", samo se jos vise ides.. a ja tebi netribam nista dokazivat jer znam da se takvima nista ni nemoze dokazat, dok se god sluze lazima i kuckaju po tipkovnici bez argumenata;
stalo mi je da drugi vide sto je tu na stvari i da se u njihovim ocima operem od kleveta...
a znas sto mi je najslađe od svega? maloprije se logiram i nadjem privatnu poruku od lika kojeg ne poznam, s kojim nisam nikad komunicirao i pise:
drz se stari ne daj da te ispravocira ova stavka 6 ti je super
nema posta di ne pametuje
budi mi pozdravljen raptore moj!