Dječji life jacket

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Dječji life jacket

PostPostao/la sinitram » 06. 02. 2011. (22:53)

Pape je napisao/la:
sinitram je napisao/la:
Juraj je napisao/la:Ja sam malom kupio onaj sa Simpsonima.Za dicu nikakvi pojasevi s patronama za napuhavanje ne dolaze u obzir.Pojas mora imati certifikat i mora biti konstantnog volumena.Jedino je malo nezgodno preko lita jer se dica dosta znoje u tom ali...

Mozes li objasniti zasto za dicu nebi pojas sa patronama? Jeli radi kakvih opasnosti po dicu?
Preslo mi je preko ruku na stotine pojaseva ali moram priznat nikad djeciji pa me zanima?
:thumbup:

...dite od par godin od šoka pada u more se neće snać da triba potegnit oni špag...a drugi faktor je (vridi i za odrasle) šta je mana ovih pojaseva...ako u padu bukneš glavom di i padneš u nesvist ili polomiš ruke (manje vjerovatniji slučaj, al nikad ne reci nikad)...neš ga napuvat sigurno...i onda ti je ko da ga nemaš...

Nedovoljno dobar razlog :D pojasevi se sami pusu, nije potrebno povlacit vrpcu!
slika
alles ist relativische
sinitram
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la Pape » 06. 02. 2011. (23:04)

sinitram je napisao/la:
Pape je napisao/la:
...dite od par godin od šoka pada u more se neće snać da triba potegnit oni špag...a drugi faktor je (vridi i za odrasle) šta je mana ovih pojaseva...ako u padu bukneš glavom di i padneš u nesvist ili polomiš ruke (manje vjerovatniji slučaj, al nikad ne reci nikad)...neš ga napuvat sigurno...i onda ti je ko da ga nemaš...

...da automatski...neki imaju knocept fifty-fifty...(ne nije ono šta mislite)...ka otprilike pola je uvik napuvano radi sigurnosti...a druga polovica se tek triba napuvat...a neki nemaju ni to....ko da nosiš donju majicu...aktiviraju se samo kad potegneš...
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la Juraj » 06. 02. 2011. (23:18)

Eto Pape sve si reka :thumbup:
Juraj
Senior Member

Tip plovila: Adria 790,Mercedes 60

PostPostao/la slot » 07. 02. 2011. (19:40)

Pape je napisao/la:
sinitram je napisao/la:
Pape je napisao/la:

...da automatski...neki imaju knocept fifty-fifty...(ne nije ono šta mislite)...ka otprilike pola je uvik napuvano radi sigurnosti...a druga polovica se tek triba napuvat...a neki nemaju ni to....ko da nosiš donju majicu...aktiviraju se samo kad potegneš...

ja ne mogu uteči od koncepta fifty-fifty :lol: ...nego koja cijena ..jer imam nešto love što ču ubaciti u opremu pa da znam okvirno na čemu sam.-....uglavnom sam čuja da ima i u njima razlike u kvaliteti,neki da se teško osušu pa su skloni hvatanju plisni
voda je gradu podarila ime
slot
Old Senior Member

Tip plovila: Naval 19 Yamaha 40/60

PostPostao/la Groff » 07. 02. 2011. (20:07)

Je, Slote, i tu ti važi ona stara, koliko para, toliko muzike :D Svaki pojas triba nakon more isprat z slatkun vodun i osušit.
Groff
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Dalmatinka Suz 20, Kolibri Yam 2.5

PostPostao/la slot » 07. 02. 2011. (20:17)

Groff je napisao/la:Je, Slote, i tu ti važi ona stara, koliko para, toliko muzike :D Svaki pojas triba nakon more isprat z slatkun vodun i osušit.

znači u prijevodu da pojaseve treba nositi kući,pa kad se ide na brod poniti...to mi baš nekako ne paše ,ali šta se može...
slot
Old Senior Member

PostPostao/la Groff » 07. 02. 2011. (21:14)

slot je napisao/la:
Groff je napisao/la:Je, Slote, i tu ti važi ona stara, koliko para, toliko muzike :D Svaki pojas triba nakon more isprat z slatkun vodun i osušit.

znači u prijevodu da pojaseve treba nositi kući,pa kad se ide na brod poniti...to mi baš nekako ne paše ,ali šta se može...

Govori se o dječjim pojasevima a zna se da će se dica toćat stalno. Kad fini sezona ili ako par dan, tjedan, neće bit va upotrebi onda se isperu i osuše. Kjaro sad ? :D
Groff
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Dalmatinka Suz 20, Kolibri Yam 2.5

PostPostao/la zarcanin » 23. 02. 2011. (20:21)

Evo prsluk kupljen u Penulu u Rijeci 367,00kn. Mali presretan... sigurno će ga nosit... :D :D :D
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
zarcanin
New Entry

PostPostao/la slot » 23. 02. 2011. (20:51)

ja dječju platija 150 kn i moja ga mala nosi ima već 10 dana po kući,netriba njoj brod da bi ga nosila :lol: :lol:
slot
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 23. 02. 2011. (21:02)

zarcanin je napisao/la:Evo prsluk kupljen u Penulu u Rijeci 367,00kn. Mali presretan... sigurno će ga nosit... :D :D :D

takvi je i moje male...ovi su stvarno kvalitetni :thumbup:

...p.s. evo sad dok san pisa ovdi vidila je prsluk i odma... ovo je moj prsluk ol tajo idemo na brod sad... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la slot » 23. 02. 2011. (21:10)

a i ovaj moj nije loš bija je nekakav popust,znači košta negdi 200-tnjak kuna,ionako moram bar još jedan dječji kupiti ako ne i 2,sestra mi ima 5 dice,od toga dvoje je ispod 30 kila,a svima sam obečao đite :lol:
slot
Old Senior Member

PostPostao/la zarcanin » 24. 02. 2011. (22:34)

I ja igran na tu kartu, što mali bude više htio bit na barci - to će i tata :D :D :D
zarcanin
New Entry

Prethodna

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.