Ma mislin na novu seriju već postojećeg broda. kao na određenu količinu brodova, ne na neko poboljšanje ili slično.
Al' si se pripa da ti je brod već "stara serija"
Vidit' ću za tog vozača. A bio je i neko prije na forumu ko' je oglasio da tegli brodove... Al' ne mogu sad nać.
Ma nać će se već neko.
Vez se nekako smiješi, a' nije još sto posto riješen. Mora san se aktivirat' u klubu, odan na natjecanja u udičarenju... Ne'š nita ako nisi aktivan
Al' idu dica, a mi je super s njima...
Mislin da će odmah bit' love za brod i Lombardini 48/60 LDW2204. Mislin da je to super opcija, jer dobiješ snagu na koju ne platiš trošarinu.
E, sad. Možda toliko snage i ne triba, al' znaš kako kažu "od viška glava ne boli"...
Ostatak love će stić brzo, al' čak i ako imaš lovu na lageru, ne ide ništa brzo.
Puca me čak i produženje za cca 80-ak cm (vez može podnit'), nije baš skupo, a dobio bi nešto produženjem "salona". Dužina bi bila 8m, sa spoijlerom do 9 ukupno.
Možda je puno, al' ako uzmen u obzir da san se između vikendice i broda odlučio za brod, onda možda i nije luda ideja.
Moran sve skicirat', jer ako bude ta opcija igrala, onda će brod odmah ostat' u vela Luci kod onog barbe šta produžava i radi plastiku.
Ima li iko detalje, sve mi se obrisalo? To je bilo na starom forumu !
Mislin da je bilo cca 25000 Kn za produženje 80 cm i spojler.