aladin je napisao/la:cijenim trud moderatora da moderira temu ali, na zalost, moram se pobuniti nakon ovakvog ciscenja....
s obzirom da je dobar dio rasprave izbacen van molio bih da se makne sve sto nije vezano uz lovostaj za tunu (inace cu ja svoje "urediti" pa ce tek onda izgledati debilno) jer se ovim "ciscenjem" ipak promijenio smisao rasprave.
U raspravu sam usao, prvenstveno, zbog nekih opcih principa koje mislim da se moraju braniti a taj dio je izbacen. Ostavljeno je samo ispricavanje uzduz i poprijeko i "mir, mir, mir nitko nije kriv".
U pravilima ponasanja na forumu stoji "Osim uobičajenih normi ponašanja, koje su prihvaćene u civiliziranom svijetu,..." a obicno je medju prvim stvarima u "civiliziranom svijetu" zabrana bilo kakve diskriminacije po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i bilo kakvoj manjinskoj osnovi (spolnoj, rodnoj etc.), mislim da su moderatori ti koji prvi trebaju reagirati na takve pojave a ne jos i brisati postove koji ukazuju bas na tu pojavu.
... vidim ja aladine da je tebi do pričanja.
Posao moderatora i je da moderira, to mu samo ime govori. Tko čita prvi put ovu temu, a nakon moje intervencije,
trebao bi i imati takav dojam, zar ne? Znači da sam moderirao. Znači da sam promijenio smisao rasprave, rasprave
koja je skrenula OT. To mi je i bila namjera,
inače ne bi bilo moderirano Tvoj je post poprilično kontradiktoran, prvo govoriš o principima
aladin je napisao/la: koje mislim da se moraju braniti
, a onda bi htio, navodeći pravila Foruma:
aladin je napisao/la: " zabrana bilo kakve diskriminacije po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i bilo kakvoj manjinskoj osnovi
da ostavim postove koji su u suprotnosti sa navedenim ... ne znam što misliti. Trebao sam valjda ostaviti postove
aladin je napisao/la: koji ukazuju bas na tu pojavu.
Koji bih to posao onda trebao ja raditi i koje postove ostaviti ?
Ili sam trebao ostaviti samo prvi, jedini u temi?
Neće ti proći fora ( iako se u tome slažem u potpunosti s tobom) da te nisam dobro razumio
Buduće komentare koji nisu usko vezani na temu, molim na pp (ili CHAT).
U protivnom, brišem !