ovo je bija prvi radni vikend na brodu, u subotu dolazim, vidim pape je vec na poziciji i neka nepoznata njuska seta po mom brodu, odma sam se bija nabrusija, kad ono kralj Ćuba
radilo se i subotu i nedilju, al posjetitelja bilo masu, bija i tapetar da dogoovorimo tapiciranje bokova, i kad svi oni odu ja se uvatin posla, a onda uleti Pape "aj daj pivu"
u svakom slucaju postavija sam ono inoxa, stavija flandju pumpe hidraulike, popravija neke britvele na krmenim gavunima, pobrusija i pripremija za kitat mista na kojima se brod izbija iz kalupa ( na tim mistima se mehanicki brod izbija iz kalupa pa je gel coat bija malo ostecen, to cu prvo pokitat epoxi filerom pa onda par ruku high protecta....)
uzeja sam mire za nosace akumulatora, skinija sagume za obloge plafona...... dosta vrimena sam proveja mozgajuci kako neke stvari prilgodit mojim zeljama.......
pripremija sam led rasvijetu za kabinu, e da nabavija sam kabele naravno pokositrene, na koje cu naravno lemit stopice
e sad za ovi vikend toliko, priko tjedna nece bas bit puno vrimena za akcije po brodu, nadam se da ce vrime iduci vikend bit slicno......