Možda da se napravi pismeni ispit članstva o poznavanju pravilnika, stavljanja slika, citiranja ...
Činjenica je da ima previše OT. Granica između toga šta je OT odn. šta nije je u nekim prilikama dosta tanka.
Stavite se u "kožu" moderatora na nekoj temi pa pokušajte izbacit OT u njoj, nije baš tako lako. Svi ili večina članova su za brisanje OT, ali da to ne budu baš "moji" postovi.
E sada nazad na temu. Možda i nije mjesto , ali vjerojatno bolje nego da nastavim u temi od Mop-a (od jedr. mot.). Neću puno
.
Dao sam si truda i pročitao zadnjih dana SVE postove te teme SVIH 157 stranica , a i onu drugu temu da vidim o čemu se tu radi. Uh uh
!
Kao prvo nisam niti ja za takav način uređenja broda, ali brod je od Mop-a i može s njim napraviti šta želi. Shvaćam Mop-a i zašto je tako radio. Ne shvaćam onoliko vrijeđanja iako nije radio po savjetima koje je tražio, ali to ne može i ne smije biti razlog za onakvo vrijeđanje. Stariji članovi koji su bili dio i prijašnjeg foruma vrlo dobro znaju kakvih je sve svađa bilo i kako je to ružno izgledalo na forumu. Često su članovi i odlazili sa foruma zbog toga.
Mop, tebi je lako proširiti ponudu i na ostali namještaj. Tako je napravio jedan moj prijatelj (Brada).
Hrana je najbolje jelo.
Niti jedna bolest nije zdrava.