Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
ceko je napisao/la:Ti misliš na manometar sa davačem, ne znam da li na sedmici ima mista za račvu ili davač...Ako imaš, stavi neku sliku te račve (ne znam da li je to ono šta ja mislim).. Ja ću stavit manometar od Hansafleksa-košta oko 150 kn, samo moram do Ri.. Evo slike:
ili
Pozdrav!
ceko je napisao/la:soso je napisao/la:Ja sam svoj manometar platia 264,00 kn i davač od VDO 439,00 kn + pdv i sve radi bez ikakvih problema,a davač je uvidan direktno u blok motora.
Sve 5, problem je u tome da na sedmici nema mista za zavidat davač na blok (čak ni za račvu?). Ako ko ima to riješeno - može slika..
Mali Dabar je napisao/la:mini je napisao/la:Vidim da imate pono prakse pa me zanima šta mislite za istranko da staviti unutrašnji dizelaš ili koji vanbrodski? Puno hvala na odgovoru!!!
Imaš odgovor na temi koju si otvorio........torpedo nikako nije za istranku.
Siki je napisao/la:Ja imam ovako direktno stavljen osovinski vod ali imam umjesto gumene manžetne mazalicu. Meni se cijela barka trese na ovakav način. Je to normalno ili moram nešto prepraviti??? Motor je torpedo 14/16 dva cilindra, centriran i na gumenim nosačima. Šta da radim?? Da ostavim tako i da se naviknem ili postoji neki drugi način bolji da suzbijem tresenje barke??? Makar sam vidio na drugim barkama da se tresu više nego moja, a radi se o primorci!! Hvala na savjetu!!
Siki je napisao/la:Ja imam ovako direktno stavljen osovinski vod ali imam umjesto gumene manžetne mazalicu. Meni se cijela barka trese na ovakav način. Je to normalno ili moram nešto prepraviti??? Motor je torpedo 14/16 dva cilindra, centriran i na gumenim nosačima. Šta da radim?? Da ostavim tako i da se naviknem ili postoji neki drugi način bolji da suzbijem tresenje barke??? Makar sam vidio na drugim barkama da se tresu više nego moja, a radi se o primorci!! Hvala na savjetu!!
skroza je napisao/la:Stavi volvo bokulu
ceko je napisao/la:skroza je napisao/la:Stavi volvo bokulu
MIsliš da je to ok iako je motor na gumenim nosačima? (A i Sikiju su problem vibracije..)
@Siki: baci neku sliku dijela di je mazalica.. Jel spojena preko komada gumene cijevi (ma sigurno je..). Općenito mislim da tu nema puno pomoći (ja ga imam jedan cil.); vidi šta možeš sa gasom; sigurno ne radi na svim okretajima jednako.. Pozz
Siki je napisao/la:Imam gumeni ležaj, pa mazalicu pa odrivni ležaj jer je nekad bio kardan, motor je na gumanim nosačima!!! Sutra ću si dati zadatak da poslikam cijelu situaciju pa ću vam je prikazati slikama!! Baš bi mi bilo drago da mi netko sve lijepo objasni jer mi je barka vani i imam vremena sve promjeniti!!! Radovi su tijeku!!
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.