Tragom ovih informacija došao sam do pojedinosti u svezi Evinrudea e-teca od 40 ks koji je malo nabrijan do nekih 55 ks i ovo doli je njegov copy/paste sa moje pp koju mi je isti poslao na upit, pa se nadam da se neće naljutiti ako ovo ikad pročita ali to su ipak informacije iz prve ruke koje su korisne svima nama pa ih dijelim i s vama
inaće ovaj Evinrude gura gumija VSR-a .......evo i poruke:-
Imam ga godinu ipo dana i super sam zadovoljan. Na zadnjem servisu imao sam 502 radna sata(jako malo na ler gasu) u nepunih godinu dana. Vozim ga uvik sa makar 2-3 ljudi.Izglisira bez problema i sa osmero ljudi...Ulje je skupo(hd100)-galon tj. 4 l kosta 500 kn ali traje stvarno dugo jer ga jako malo
trosi. Za usporedbu sa Tohatsu 18 ks trosia sam 2deca na 10l goriva.U jednom djiru otislo bi mi oko
pola litre ulja. U spremnik e-teca stane 1.8l ulja a traje mi oko 10-12 izlazaka a nikad nemam manje
od 30NM po danu. Trosi mi 12 l benzina na uru pri 19 NM na 4500 okretaja po normalno valovitom moru sa dvoje ljudi i opremom. Na servisu sam bio 2 puta!!!!!! i servis me dodje oko 800 kn.