Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
raptor je napisao/la:I ni ti neugodno pa san si napisa da su panulaši smrt za zubaci i da čemo se sitit tvojih riči znači po tebi su ostali panulaši smrt za ribe a ti si ča prav oli smatraš da to za tebe ne važi e svašta
labrax je napisao/la:ma kakvi natjecatelji, baracuda je bia u pravu kad je reka da je najveci neprijatelj zubacu panulaš..
zapamtite koliko lovite zubataca sad pa se sjetite toga za 3-4 godine, kad se to masu prorijedi..
sjetit cete se mojih rijeci..
morskivrabec je napisao/la:"Koča je dječja emisija ča moru napravit takmičari tako da san mišljenja da bi bilo potrebito donest zakonsku odredbu di bi se u budučnosti zabranio ovakav ribocid" - eto raptore, pročitao sam - to je tvoj prvi post, otvaranje teme. Našlo bi se još, ali ne da mi se ponovo sve čitat.
Istina, na žalost ne drže se svi zakona ali za to nisu zaslužna ribolovna društva nego pojedinici.
Gaso je napisao/la:Raptore, Labrax se dugo nije javljao na forumu, sad si ga poslao ča, ko da ga waltherom od 6,35 mm tjeraš. Voli on more i riblji fond, pa i zakone dobro poznaje i studira iste, šta se smije i šta ne, a biologija i oceanografija, to mu je zanimanje kao i ribolov, tako da bezveze sumnjaš u njega.
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.