tg-boy je napisao/la:svaka čast ljudi , ja sam ing. strojarstva- znam posao- pa sam mislija ovako ka vi raditi privatno. ali dokle država cijeni isto vlasnika kafiča ili dučana i proizvođača ond tu nema kruva, trenutno radim u državnoj firmi i sanjam proizvodnju u Hrvatskoj, a ne ono uzmi čelik a4 ili 316 stavi ga u more i molim te reci di da ga kupim a da nakon 2 godine ne zaruzinavi ka a2 , e ali jefinije je uvozit nego pravit , a onda neka ovako....
Eto,ja kao ugostitelj ti mogu reć da bi volio kad bi nas ugostitelje država malo manje "cijenila",nek nam šalju malo manje inspekcija...
Jeba te ni jednu branšu se ne kontrolira i ne jebe ko ugostiteljstvo!Ajde mileni reci ti meni di ti raznorazne kontrole dolaze ko na pokretnoj traci!
Nisam još čuo da je inspektorat ušao u mehaničarsku radionu i pregledavao dal su cd-i originalni ili sprženi,ni jedan konobar me nikad nije upozorio da će kava više koštat ako zatražim račun,a radno vrijeme i prekovremeni,preraspodjela na gradilištima,radionama,zaštita na radu na gradilištu ha-ha-ha...,ili škveru....
....
A tek kad bi im mirili postotak alkohola(kojeg su popili ispred butige).....
Imaš pravo,nek puste nas malo na miru i nek se pozabave ostalima!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.