Tv i ribolov

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Tv i ribolov

PostPostao/la oneeyed » 07. 02. 2011. (14:12)

josme je napisao/la:A ovako je bilo prošlu godinu 19. 09. 2010(isto kao i jučer)

aladin je napisao/la:
niko je napisao/la: Kod nas na HTV-u nediljon samo emisija more ....

Još kada je iz riječkog studija onda tek nema ništa za vidit.... samo neke babe koje su se iz jamerike vratile na Ilovik pa im je sada grejt ođe

Pa ajmo se skupiti onda pa s argumentom foruma koji ima xy članova zamoliti urednike za promjenu uređivačke politike. Pojedinca niko ne šljivi 2%. Nije baš da imamo izbor između te emisije i neke slične. Po skandalozu vidimo da se ideje i produkcija iz vana nemogu probiti, a strane emisije (Discovery i sl) o ribolovu po nekim tuđim morima, rijekama i jezerima nemogu biti zamjena za ovo naše.
"Najgore što ti se može dogoditi je da na tebe padne nešto tupo, a teško. To drobi kosti."
oneeyed
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la porer » 07. 02. 2011. (14:17)

oneeyed je napisao/la:Neznam kako vas ali mene u očaj baca nekad najdraža mi emisija "More" na HTV-u, pogotovo ona Riječkog studija. Nema emisije da se ne pojavi nekakva babetina koja je navratila iz bogtepitaj koje zemlje u dijaspori. Pa i ova jučerašnja, te baba od misici naših korijena, te umra dida pa došla familija, pa palma ova palma ona a o moru i ribariji eventualno u tragovima. Pa još netom prije u emisiji "Plodovi zemlje" puste odličan podugački prilog o dva tipa kako love lignje, ko izmišljen za emisiju more. Pa do kada više Odri Ribarović? Što nema drugih emisija za penzionere i dijasporu? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: Dajte da vidimo ima li istomišljenika na forumu, pa ako vas se javi dovoljno da kao forum reagiramo prema urednicima emisije.

E istina, to je postalo negledljivo totalno. A u 'Plodovima zemlje' prilog za 10, mislio sam da je 'More počelo ranije kad sam to vidio a ono emisija za poljoprivrednike :shock:
porer
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la koko » 07. 02. 2011. (18:05)

Pa evo i ideja , mogli bi prilog napraviti i o ovom forumu, pa i drugim.Mislim da bi bilo materijala za ispunit cijelu emisiju.
A u goste bi mogli i pozvat neke od istaknutih naših članova.
koko
New Entry

Tip plovila: Galeb

PostPostao/la Thomy » 07. 02. 2011. (18:45)

koko je napisao/la:Pa evo i ideja , mogli bi prilog napraviti i o ovom forumu, pa i drugim.Mislim da bi bilo materijala za ispunit cijelu emisiju.
A u goste bi mogli i pozvat neke od istaknutih naših članova.

npr. top postere ... :lol:
...koliko moš baljezgat pizdarije...da ti je usta začepit... na guz**u bi progovorija....
Thomy
Old Senior Member

Tip plovila: Saver 19 Open, Yamaha 100

PostPostao/la slot » 07. 02. 2011. (19:46)

porer je napisao/la:
oneeyed je napisao/la:Neznam kako vas ali mene u očaj baca nekad najdraža mi emisija "More" na HTV-u, pogotovo ona Riječkog studija. Nema emisije da se ne pojavi nekakva babetina koja je navratila iz bogtepitaj koje zemlje u dijaspori. Pa i ova jučerašnja, te baba od misici naših korijena, te umra dida pa došla familija, pa palma ova palma ona a o moru i ribariji eventualno u tragovima. Pa još netom prije u emisiji "Plodovi zemlje" puste odličan podugački prilog o dva tipa kako love lignje, ko izmišljen za emisiju more. Pa do kada više Odri Ribarović? Što nema drugih emisija za penzionere i dijasporu? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: Dajte da vidimo ima li istomišljenika na forumu, pa ako vas se javi dovoljno da kao forum reagiramo prema urednicima emisije.

E istina, to je postalo negledljivo totalno. A u 'Plodovima zemlje' prilog za 10, mislio sam da je 'More počelo ranije kad sam to vidio a ono emisija za poljoprivrednike :shock:

otac mi je bio u emisiji plodovi zemlje...reportaža od 2 minute
voda je gradu podarila ime
slot
Old Senior Member

Tip plovila: Naval 19 Yamaha 40/60

PostPostao/la tramontana » 08. 02. 2011. (12:09)

Slažem se sa tvrdnjom da je "More" iz riječkog studija štufno i ja sam se masu puta razočarao jer sam pustio neko drugo delo ili prekinuo boravak na barci radi te emisije.

Samo, mislim da mi kao forum nemamo što protestirati prema HTV-u. Nije forum tv pretplatnik, pa da se žali na program. Da se udružimo kao grupa od toliko i toliko pojedinaca tv pretplatnika s imenima i prezimenima, pa pošaljemo neku peticiju možda bi netko i bacio oko na to.

Nije svrha i smisao foruma da izlazi "prema van" s nekim programima ili primjedbama. Jedino što bi moglo upaliti je da nam se priključi kakav urednik s TV-a, pa da ga malo dirne ovo naše pisanje :Cool34:
tramontana
Moderator

Tip plovila: MAESTRAL 6,70, kabina, natkabina i TORPEDO 24

PostPostao/la porer » 08. 02. 2011. (12:46)

tramontana je napisao/la:Da se udružimo kao grupa od toliko i toliko pojedinaca tv pretplatnika s imenima i prezimenima, pa pošaljemo neku peticiju možda bi netko i bacio oko na to.

Hahahahaa, pa di ti živiš, u Gardalandu? :D Pa vidiš da su oni svijet za sebe, cilj njihova postojanja je ubiranje pretplate a za ostalo ih boli briga...
porer
Old Senior Member

PostPostao/la tramontana » 08. 02. 2011. (12:52)

porer je napisao/la:
tramontana je napisao/la:Da se udružimo kao grupa od toliko i toliko pojedinaca tv pretplatnika s imenima i prezimenima, pa pošaljemo neku peticiju možda bi netko i bacio oko na to.

Hahahahaa, pa di ti živiš, u Gardalandu? :D Pa vidiš da su oni svijet za sebe, cilj njihova postojanja je ubiranje pretplate a za ostalo ih boli briga...

To sam i reko :wave:
tramontana
Moderator

PostPostao/la porer » 08. 02. 2011. (13:15)

Nisi. Rekao si da 'možda bi netko i bacio oko na to'. Ne bi niko. 100% ;)
porer
Old Senior Member

PostPostao/la tramontana » 08. 02. 2011. (13:41)

He, vidi, ja sam im poslao mail (istina ne HTV-u nego Odašiljačima i vezama) žaleći se na učestale smetnje u prijemu TV signala (iz principa ne želim neke MaxTV-e ili satelite - znam da bi to ukućane prikovalo uz ekran, a iovako smo previše i na kompu i TV-u).

I javio mi se čovjek telefonski :thumbup: . Objašnjavao da bih trebao ići okrenuti antenu sa Učke (koja mi je najbliža i vidljiva) prema Krku ili nekom drugom repetitoru. Bio sam u nekoj gužvi, pa sam tek poslije razmislio o tome što mi je govorio ... i vidio sebe kao lika u onoj reklami gdje padam s krova namještajući antenu :crazy: :lol: ... a rekli su "nikad više ovako". To sam im i napisao u drugom mailu ...

...nisu mi se više javili :think:
tramontana
Moderator

PostPostao/la teo_ribar » 08. 02. 2011. (13:49)

:D
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la josme » 08. 02. 2011. (13:55)

jbga ja imam dvije antene na krovu,satelitsku i i ovu za zemaljski program a opet sam uzeo tzv internet tv jer ni na jednu antenu ne vidim programe koji su gledljivi.
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la oneeyed » 08. 02. 2011. (14:34)

Kad se već spominje maxtv, ponedjeljak kanal 105 od 20:00 do 22:00, idu dvi dobre ribolovne emisije, prva River Monsters pa onda ludi Robson Green (glumac Struna u krvi npr.) lovi svašta u različitim državama. Prilično gledljive obe.
"Najgore što ti se može dogoditi je da na tebe padne nešto tupo, a teško. To drobi kosti."
oneeyed
Old Senior Member

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la aladin » 08. 02. 2011. (14:37)

oneeyed je napisao/la: ludi Robson Green (glumac Struna u krvi npr.) lovi svašta u različitim državama.

Je Ok je za pogledati. To je na Discovery-ju. Samo, moram priznati, da mi je Green uzasno iritantan sa kreveljenjem... ali dobro.... ko ce nama ugoditi.... sve bi mi bolje :-D :-D
aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la FTF » 12. 02. 2011. (21:26)

Ma decki sa Discoverya i National Geografica su najbolja, iskreno najbolji mi je Jeremy Wade(River Monsters), al tu su jos i Robson Green i Zeb Hogan(Hooked). Žao mi je što su prestali imitirati ''Ribar ribi grize rep'' :(
FTF
New Entry

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.