slot je napisao/la:ali to ti je sada čitava študija oko toga..moraš i procijeniti koliko češ prolaziti godišnje,,,je da češ za razliku u cijeni motora moči proći cca 100-150 radnih sati mukti ,ali i to prođe brzo..a i 4T ako čemo gledati isto moreš sam skoro servisirati ima i jeftinijih sevisera pa nije sve tako crno...ja znam jednog koji ima yamahu već petu godinu i samo je prvu radio u ovlaštenom a kasnije na drugom mistu di je jeftinije
Pa baš ne znam da je prodajna cijena TLDI puno manja od Yamahe,mislim da su tu negdi,jedino meni ne treba el. trim.,znam da ih mogu sam servisirati,imam motor cestovni koji nema servisa u gradu pa kad sam treba jednom ići u drugi grad radi servisa a billo je loše vrime,odj**a sam garanciju,skinija s neta ser.manual i počea sam servisirat,i nikad problema, vanbrodski nebi baš, rizik je to .,more,nikad ne znaš,garanciju vrijedi imat.
slot je napisao/la:evo kako se more napraviti serviš...kako meni kum radi...jer i ti sigurno neš raditi 100 sati na godinu ako je u privatne svrhe.,.,kad dižeš brod za dati koper tako sa jednim udarcom riješiš i servis....inače nama je u vodicama nadohvat ruke pa serviser dolazi na licu mista,ai kod vas u zadru također nema problema
Ma znam za tu foru,razmišlja sam o tom.,normalno da bar jednom godišnje moraš izvadit brod van,dat koper,nešto možda dogradit,popravit.,e onda pozvat i servisera da riješi servis na motoru.,zato sve to i pitam da vidim koliko otprilike košta, ne znam koliko će se sati radit godišnje,kupanje,vjerojatno vikend ribolovni pohodi,,panulu namjeravam pretežno odrađivat s pomoćnim to ćemo još sve skupa vidit.